torstai 6. huhtikuuta 2017

Meri auki

ja muita kauden avauksia
Kesäkoti ♥

Ensimmäisenä kotisatamassa, Tn ihana vene siis. Kilisteltiin lyhyellä ajomatkalla skumpat kertakäyttömukeista ja vedettiin raitista meri-ilmaa keuhkot täyteen samalla kun puettiin lisää vällyjä päälle, ihan vielä ei näin iltasella päästä trooppisiin lukemiin mutta melkein! Ja päivällähän oli jo täysi kesä; landella ruokaltiin ulkona terassilla ja bongattiin sitruunaperhonen ja tallille ajellessa Torstenin tarhassa tepasteli itse västäräkki. Västäräkistä vähäsen, pääskysiä odotellessa :) Torsten oli samaa mieltä, kesämoodi on täällä ja silloin ei turhasta hötkyillä. Otettiinpa ilman satulaa alkulaukat tallin teillä tämän kunniaksi - ai että oli kivaa ja vaikkei vauhti päätä huimannutkaan niin adrenaliini virtasi ja molemmat nautittiin, siitä olen varma. Tärkeintä on se fiilis, vapauden tunne, ilman rajoja tai huolia huomisesta! Sellaista tunnetta kesä tuo; cant wait! ♥

8 kommenttia:

 1. Västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa no nyt oli pakko korjata, ehkä mun ajatukset olivat vielä jäässä veneilyn jäljiltä :D

   Poista
 2. Hienot kuvat, ihanan, vaikka aika kylmän näköistä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka harmillisesti auringonlasku peittyi pilvien taakse, sekään ei viileyteen auttanut, hrr! Mutta nyt se on vesillä ja valmiina odottamaan hellepäiviä :)

   Poista
 3. Hienot kuvat. Oletko muuten menossa tampereen hevosmessuille? Oletko jossain bloggajatapaamisessa mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Aluksi ajattelin että tänä vuonna kyllä lähden pitkästä aikaa messuilemaan mutta sitten tajusinkin että istun koulun penkillä pe-la ja sunnuntaille on jo muita suunnitelmia joten valitettavasti en pääse paikalle. Uusi yritys ensi vuonna! :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat. Mua kiinnostaa myös oletko menossa messuille ja tapaako sua jollain osastolla tai blogitapaamisessa? Pidän harvasta blogista ja sun blogi on paras joten tietysti tapaisin mieluiten sut kaikista bloggaajista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! :) En valitettavasti pääse messuille mutta ehkä me törmäillään joskus jossain muussa tapahtumassa!

   Poista