maanantai 2. toukokuuta 2016

Vapaa

 
 Haikarat vierailevat joutsenien luona? Ja joo, tiedä kyllä että ovat kurkia. Yhteiseloa!
 
Olo on kuin luonnonlapsella konsanaan. Vappuviikonloppu oli mahtava. Lauantain vähän niin kuin hermoromahduksen partaalle ajanut video pääsi kuin pääsikin tänne vielä aaton puolella - ja sen jälkeen ei ole kameraan koskettu. Toisaalta olisin voinut valikoida kameravapaan paremminkin - eilen illalla ihasteltiin Helsinkiä mereltä käsin ja tänään vapaapäivän kunniaksi nautittiin myöhäinen aamupala ja vielä myöhäisempi lounas keskustan aurinkoisilla kaduilla. Vähän shoppailua ja päiväunia. Ilta istuttiin Torstenin laitumella - oli muuten huomattavasti lämpimämpää kuin merellä, täytyy myöntää ;) Ja Torsten tuntui antavan anteeksi omistajan edellisen päivän vapaan, laidunkauden epävirallinen avaus pelastaa paljon. Happy horse, happy owner. Näihin päiviin sopisi hästägit #easylife #freelikeabirdinthesky #lifeisgood #lovemypony


21 sekuntia oli pakko kuvata, muuten olisi tullut vieroitusoireet. Ja oikeasti laitumella oli kyllä kamera mukana - tällä kertaa kaupungista olisi takuuvarmasti saanut mielenkiintoisempia kuvia kuin yhdestä vihreään rakastuneesta ponista.
 


Onnellinen kultainen!
 
Huomenna sitten takaisin arkeen. Torstenkin, työt odottavat. Näistä päivistä energiaa riittää varmasti koko loppuviikkoon - välillä täytyy vaan muistaa antaa itselleen hetki vapautta - ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

4 kommenttia:

 1. Todella ihania kuvia! Ihana Torsten 🐴

  VastaaPoista
 2. Sulla on kivat videot ja kiva kun niitä on melkein joka postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välillä enemmän ja sitten välillä taas vähän vähemmän :)

   Poista