keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Green is new black

Eilen töiden jälkeen Torsten palkittiin viemällä hetkeksi laitumelle. Ensin vähän rapsutuksia ponin lempimajassa ja sen jälkeen vihreää kultaa - elämä on vaan niin helppoa!


Liian pitkään ei laitumella voi vielä olla, ja kun vihellys kävi...
Ei auta muu kuin tulla luokse, (porkkanan voimalla)! Vaikka vähän ponia villittäisikin ;)Koska Torsten näytti herkkuveden ja harjauksien jälkeen tarhaan viedessä masamasikselta tai ehkä murjotusmurjojalta, oli sen ihan pakko päästä vielä myöhään illalla muutamaksi kymmeneksi minuutiksi laitumelle uudelleen. Hyväntuulisen ponin kanssa harjoiteltiin sitten vielä siedätystä kaulaa kohti tulevilla "epämukavilla" asioilla. Nyt harjoitteluvälineenä puhelimen sijaan paksu taulutussi, ja hyvin nopeasti poni ymmärsi, että ei tässä mitään ja pysyi aivan rauhallisena. Wuhuu, kuka tietää, ehkä tämä siedätys on oikeasti näin helppoa ja jonain päivänä kaulan voisi vaikka klipata tai piikittää ;)

16 kommenttia:

 1. Kuin näkee tällaisia kuvia tekee mieli muuttaa pohjoisesta etelämpään, ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä on kyllä jo niin kesäfiilis, aivan huippua! <3

   Poista
 2. Pienin askelin! :) Hemuli inhosi kanssa piikkejä kun sitä ruunauksen jälkeen joutui pistämään. Onni on ahne suomenhevonen, laitoin sen ruokakupin eteen kii, neula nahkaan, heti kulhoon porkkanoista iso satsi ja sitten turaamaan ruiskua neulaan kiinni xD
  Kannatan naksuttimen käyttöä, sillä on nopea reagoida ja saa myös ahneen suomenhevosen koukutettua! Aikanaan kun laukannostoja treenattiin, avustaja seisoi keskellä ja heti kun laukka nousi niin naksutin laukoi, ahne suokki tulikin sitten hakemaan palkkansa x)
  Tsempit treenailuun! Sanna&Hemuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ruuan kanssa palkitseminen on kyllä tehokasta - joskin Torstenia ei voisi vähempää kiinnostaa vaikka mitä herkkua tarjoaisi jos lähistöllä on piikkejä. Naksuttimen sijaan olen käyttänyt ihan vain äänimerkkiä, se osasi kyllä heti yhdistää sen oikeaan tekemiseen - ihana kuulla että on toiminut teillä! Toivottavasti toimii myös meillä, mä laitan jossain vaiheessa videota miten sujuu :)

   Poista
 3. Torsten on suloinen. Harmittaa tulla luokse, mutta kun on pakko ja kun se kuuluu hyviin tapoihin niin tulee vaikka harmittaa. :) Teillä on hyvä suhde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se kyllä mahtava tapaus, ei siitä muuta voi sanoa :)

   Poista
 4. Onpa teillä ihana vihreä laidun jo nyt. Onnellinen Torsten.

  VastaaPoista
 5. Ihana Torsten ♥ On se vaan nii ihana 🐴

  VastaaPoista
 6. Torsten on kyllä niin kaunis hevonen ♥ Kuvat kyllä ihan sanattomaksi vetää...

  VastaaPoista
 7. Wuhuu, kuka tietää, ehkä tämä siedätys on oikeasti näin helppoa ja jonain päivänä kaulan voisi vaikka klipata tai piikittää ;)

  mistä kohtaa kaula EI ole klipattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no onhan se kokonaan klipattu mutta kaulassa saa olla tosi nopea vaikka rauhoitettuna onkin, poni ei tykkää ;) Lähinnä tarkoitin, että olisi mahtavaa että sen ei tarvitsisi asiaa pelätä.

   Poista
 8. Asutko yksin? On niin ihana talo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, talo on tosissaan ihana mutta en asu kotona yksin :)

   Poista