tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kun Torsten päätti

I totally got this
 
 
Tiedättekö, kun välillä menee yli. Innokkuudessa, väsymyksessä, ihan mistä vain. Kun vitsit on niin huonoja että hävettäisi jos ei naurattaisi niin paljon.
Vähän niin kuin Torstenilla sunnuntain peltotreenissä - oli ilmeisesti puskaradio laulanut Warwickin klinikasta ja ainoat asiat mitä Torstenille oli jäänyt päähän, olivat ole utelias ja ole tilanteen herra. Torsten sanoo että Yep, I totally got this ja niin se tuijotteli uteliaana (ja hyvin keskittyneenä) vilkkaasti liikennöidyn autotien ajoneuvoja, laitumen issikoita, kiviä ja muuta maata sekä aivan erityisesti kevyen liikenteen väylällä kulkevia ihmisiä. Sen lisäksi Torsten otti tilanteen haltuun ampaistessa melkein jokaisella laukkakierroksella kulmasta ulos, niin kuin sen olisi täytynyt todistaa jollekin olevansa tilanteen herra. (Ohi ajaville autoilijoille se ei ainakaan jäänyt epäselväksi..)
 
 
Noin muuten Torsten oli oikein reipas ja malttoi välillä keskittyä töihinkin, joten mikäs siinä, vaikka välillä pidettiinkin uteliaisuutta nostavia katselutaukoja. Kevyt hölkkä oli alustusta eiliselle kraniohoidolle, Torsten kun oli heti viimeisimmän hehkutukseni jälkeen usean päivän ajan vähän "outo", se ei siis liikkunut yhtä hyvällä sykkeellä ja meno oli kuin suoraan meidän kouluradoilta. Turhaa asiaa murehdin, sillä pellolla poni tuntui taas varsin mukavalta omalta itseltään - täytyisi vaan muistaa, ettei hevoset ole koneita ja niilläkin on toisinaan heikompia päiviä. Eipä sillä, poni ehdottomasti ansaitsi kranionsa ja kaulaa lukuun ottamatta se olikin oikein hyvässä kunnossa. Kaulan ja niskan lihakset olivatkin sitten ihan toinen juttu, eikä niitä päästy oikeasti edes hoitamaan, Torsten oli vahvasti sitä mieltä että piilottelimme varmasti neuloja takkiemme alla. Lopulta harjoittelimme hieman siedätystä kaulan alueelle kohdistuvista lähentely-yrityksistä, ja täytyy sanoa, että edessä on pitkä tie mutta uskon, että jos jollain keinolla Torstenista saa vielä jonain päivänä neuloja sietävän, niin se on pienistä askelista lähtevä siedätys. *pöyhii kukkahattuaan*
 
Torstenista tuli naku viime viikolla - ei kiitos hikitreeneille, poni kun tuntui pitävän talviturkistaan eikä luopunut siitä sitten millään. Valitettavasti hiksu tuli klippauksessakin kun rauhoitettuna piti olla, eikä klipperi purrut märimpiin karvoihin, joten joo-o, en ole aiemmin nähnyt yhtä epäsiistiksi jätettyä klippausta :D Torsten parka.
 
 





Millä todennäköisyydellä pellon ainoa tolppa tuo varjon näin.. ;)
 

 

 
Ja hei, piti vielä sanoa, että on muutamia tilanteita missä ei voi mennä yli, kuten siinä, miten innokkaana tulee tarhan portille vastaan.
 

Pahoittelut taas huonosta snäppilaadusta ja lässytyksistä treenin jälkeisessä pätkässä.
 
Tai siinä, että eurodressage kirjoitti SRLn kevätkokoukseen jätetyistä sääntömuutoksista. Whoop whoop, nyt mennään oikeaan suuntaan - piristä päivääsi ja lue juttu täältä.
 
(yli)innokasta tiistaita sinulle!

18 kommenttia:

  1. Ihania sunset-kuvia! Oi, nuo sääntömuutokset (ehdotukset) ovat kyllä loistava juttu. Mä täällä olen niin iloinen kun kannuksien käyttö on valinnainen juttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Niin toivon, että sääntömuutokset menisivät läpi, edes osa - se olisi hyvä alku.

      Poista
  2. Miten sä osat aina kirjoittaa niiiiiiiiiiiiin hyvin?? Oot paras :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana sinä, kiitos aamun piristyksestä :D

      Poista
  3. Ihanan kultaisia kuvia, Torsten on niin komea ja hieno ja miten innoissaan se tulee sun luokse. Teillä on selvästi hyvä suhde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on kyllä niin mahtava ystävä ja harrastuskumppani, ettei ole tosikaan <3

      Poista
  4. Hienoja tunnelmallisia kuvia!

    Pakko sanoa vinkkinä että nosta reijällä parilla tuota turpista, sillä nyt on aika alhaalla ja saattaapi ikävästi hevosen suunpieli puristua hihnan ja kuolaimen väliin kun ohjat otetaan käteen.
    Yleensä tuosta poskiluusta(vai mikä sitten onkaan :D) niin sormen leveys alaspäin, niin siinä on hyvä turpiksen kohta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos vinkistä! Ihan totta, unohdinkin nostaa turparemmiä yhdellä reiällä kun nostin kuolaimia (siis sen jälkeen kun olin laskenut niitä. Torsten oli muuten levollisemmin suun kanssa kun laski kuolaimia reiällä.) Onneksi turpis on niin löysällä että tuskin teki hallaa :)

      Poista
  5. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=5033643&t=5033643

    Noniin, käy nyt kertomassa totuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha oota mun pitää kysyy mun julkisuutta välttelevältä salarakkaalta ja varmaan äidiltä myös, että mitä saan vastata ;DD Hulvatonta! :D

      Poista
  6. Ihania kuvia ♥ mukavasti kirjoitit. :)

    VastaaPoista
  7. Ihana toin sun takki :) Mikä merkki/malli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siinä on kyllä tavallinen fleece ja sitten on toi liivi, molemmat kingslandilta jostain alennuksesta monta vuotta sitten ostettu :)

      Poista
  8. Tosi hienoja kuvia, erityisesti tykkäsin viimeisestä kuvasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näissä on kyllä tosi kiva tunnelma mun mielestä myös :)

      Poista
  9. Ihania kuvia💗Kiva postaus!

    VastaaPoista