lauantai 15. syyskuuta 2012

Tunnit vuorokaudessa

Niin, multa loppuu ne. Siis tunnit. Tosin tänään, olen käyttänyt puolet päivästä velkoihin. Nimittäin univelkoihin!

Torsten on saanut viettää viimeiset viikot hyvin dressage free ratsastuksia - mehän ollaan vaan hypätty tai maastoiltu. Etenkin kun en päässyt perjantaina Antin valmennukseen, kun ei ollutkaan autoa. Se on korjaamolla kun jäin kaivelemaan käsilaukkua torstai aamulla töihin mennessä, enkä keskittynytkään liikenteeseen... Auts... Onneksi ei käynyt mitään vakavaa, mutta ei sillä autolla hetkeen ajella!
Tänään sitten kenraaliksi ajattelin vähän jotain kouluratsastuksen tapaista harjoittaa, mutta poni ei ollut ihan samaa mieltä. Vähän kova suustaan ja kuuro pohkeelle. Toivottavasti jotain sain läpi, asetteluilla, shoulder foreilla ja siirtymisillä. Will see. Huomenna on onneksi aika myöhäinen lähtö, meidän luokka rataharjoituksissa alkaa vasta 13.30 :)
Ratsastin nyt sillä estepenkillä, minkä tilasin viime viikolla. Löysin netistä Stübbenin Siegfri II, mutta se oli vähän erikoinen. Paljon kovempi kuin tallikaverin (oikeasti, todellakin tiesi, missä istuinluut sijaitsee...) ja vähän ahtaampi? Täytyy katsoa. Kävin pe hakemassa Hööksistä sille myös panssarivyön, 130cm, oli liian lyhyt... Täytyy hakea isompi ensi viikolla ;)Into on saanut kouluratsastusta sitten Torsteninkin edestä. Ja ollut aika hyvä! :) Tänään sain sen myös kentällä hyvin rentoutumaan, ihan perus väistöillä ja taivutteluilla.


Jumituin kotisohvalle katsomaan Paluu Tulevaisuuteen III:sta (haha, nyt kaikki jaksot nähneenä; onpa ihana leffasarja :D), mutta nyt täytyy rientää viettämään hieman lauantai-iltaakin.. Palailen huomenissa, saa peukuttaa että T pysyy aidoissa ;)

1 kommentti:

  1. Sun pitää vaihtaa kisoihin hevosia. Kyllä Into yhdestä seitsenvuotiaasta kouluponista menee ;)
    Eikä varmasti hyppäisi aidoista yli :)

    VastaaPoista