lauantai 8. syyskuuta 2012

Aamutallia


Pitkän kaavan mukainen tallipäivä takana. Koska osa hevosista on jo tarhoissa, on aamutallikin siirtynyt talviaikaan; 6-16. Huomenna tosin on lyhyempi päivä, vain puoleen päivään saakka :)

 Alkusuunnitelmana oli klipata Into. Kuitenkin tultiin siihen tulokseen, että jätetään se vielä vähän myöhemmälle - vaikka Into onkin oikea turilas! Mutta siis, Into pääsi ajolenkille. Käytiin vähän pidempi lenkki kuin viimeksi torstaina tehtiin, ja mentiin pari pätkää raviakin. Oli oikein kivaa!

Torstenilla oli satulan sovitus edessä. Hain aiemmin viikolla Hipposportista kolme estepenkkiä kokeiluun. Kaksi Stübbenia ja yhden Barnsbyn. Olen lainannut erään tallilaisemme Stübben Siegfri II, joka istuu täydellisesti Torstenille. (jos jollain saatuisi olemaan kyseistä satulaa leveydellä 32, saa infota ;)) Sitä en nyt kuitenkaan ole löytänyt, joten yritin jotain muuta - turhaan. Mikään näistä satuloista ei istunut. Barnsby parhaiten, ja sitä lähdinkin sitten ratsasin kokeilemaan. 10 minuuttia ja Torsten kertoi ettei halunnut sitä satulaa :D Poni ei nimittäin liikkunut eteen, mateli vaan. Hain sitten lainapenkin ja kävin hyppäämässä kentällä muutaman kerran pikkuristikoita. Ekalla kerroilla T kielsi molemmille, mutta sitten meni oikein kivasti, viimeisessä hypyssä oli ihana fiilis kun se hyppäsi aika korkealta, niin selkä pyöristyi mun alla ihanasti. Me halutaan korkeita esteitä! ;) <3
Torstenille oli aamun laitsalle viemisen jälkeen noussut ihmeellisiä kovia patteja ympäri kehoa. Se ei arkonut niitä, eikä sillä ollut kuumetta. Ratsastuksen jälkeen sai Zyrtekkiä, toivottavasti se auttaa :) Mitä lie löytänyt suuhunsa...Jotenkin tuntuu, ettei tämä flunssa lähde millään. Tämmöinen pitkä talleilu ei tietysti auta asiaa... ;) Mutta tallilla on niin kivaa! Etenkin, kun loppuiltapäivästä nautimme kuohuvaa, muta- sekä omenapiirasta hyvässä seurassa muutamankin kilistyksen arvoisen asian kunniaksi. Huippu porukka! 

1 kommentti:

  1. Voi elämä miten ihana valo tuossa viimeisessä kuvassa. Eikä muissakaan ole muuta kuin kadehdittavaa. Ja opiksi otettavaa. Hienot kuvat. Hienot hepat.

    Isoille esteille, hophop!

    VastaaPoista