lauantai 30. kesäkuuta 2012

Lempivärinä punainen

Torstenin lempiväri taitaa olla punainen. Kolmet vikat ruusukkeet on ollut punaisia. Mä kyllä kovasti yritän saada sitä sinivalkoiselle linjalle, mutta se sanoo, että sitten mun pitäisi tehdä jotain paremmin? ;)

Kenraalista
Ja kyllä, paljon paremmin!! Eilinen kenraali oli fiasko, ja vaikka poni perjaatteessa oli paikoitellen oikein hyväkin ratsastaa, radalle mennessä hyydyttiin molemmat. Ei niinkään tahdin kannalta, liike oli riittävää, mutta:

* askeleen pidennys ravissa lähti - loppui kuitenkin kesken
* laukka oli hieman lyhyttä
* laukannostot levähti käsiin
* keskikäynti ei ollut keskikäyntiä nähnytkään

Teihin puolestaan olen tyytyväinen, ja muihin kuin laukasta raviin siirtymisiin. Oma asento pysyi hetken ryhdissä, joskin paperiin oli kirjoitettu, että pidä tasaisempi tuntuma molemmilla ohjilla myös siirtymisissä. Kivaa oli, että tuomari oli sama kuin viimeksi, niin sai vähän osviittaa, mikä oli parantunut - ainakin asento, sillä alapisteissä sain siitä huimat 6,5, kun yleensä saan 6. Pari krt monia vuosia sitten olen saanut seiskaa, siihen pyritään nyt; jos vaikka puoli pistettä joka krt parantaisi, niin kohtahan sitä istuisi ihan kympin arvoisesti ;)Palkintojen jaon jälkeen (hmm, luokka oli siis Tutustumisluokka He C, ja prossat 63 %) oli aika pulahtaa veteen. Ihanaa! Sellainen vesipeto kuin  Torsten on kaikissa pienissäkin plutakoissa, on jännä, ettei se uskalla mennä oikeasti uimaan, vaan mahaan asti tuleva vesi on maksimi. No, kaipa se silti nautti, sen minkä jännitykseltään kerkesi :) 


Ensi viikon olin ajatellut pitää todella kevyenä, mielenvirkistysviikkona, mutta tiedossa onkin ke ja to valmennusta. Ke täysin uuden valmentajan silmien alla ja to sitten saman open kanssa kuin viime istuntatunti oli. Täytyy muut päivät vaan ottaa chillisti ja maastoilla ja vaikka pomppia vähän. Suunniteltua lomaa en anna ponille, sillä joskus tulee pakostakin muutamia vapaa päiviä peräkkäin töiden tai vaikka muun elämän (siis mikä muu elämä?! :D ) puitteissa, eikä ponin vatsan ympäryskään anna kyllä seisomiselle tilaa. Into puolestaan viettää nyt sairaslomaansa, ja sen jälkeen sekään ei kummempia lomia saa - ellei kyseessä ole sitten saikku... Vanhalle Herralle seisominen on aika pitkälti huono asia, kävely ja kevyt jumppa pitää sen paremmin kunnossa kaikin puolin.

Kohta pyörähtämään stadin yöelämässä - luultavasti kuskin roolissa, sillä huomenna luvassa töitä ja iltatallia. Palaillaan ensi viikolla!

4 kommenttia: