sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Jumppaa

Maneesista löytyi merkkejä pääskyn poikasista. Ihanaa!
Viikonloppu on taas kulunut heppailun merkeissä, mikä on ihanaa kaksi heppavapaata päivää vietettyäni... 

Lauantaina työskenneltiin maneesissa, kun satoi ikävästi - ei kaatamalla, mutta kyllä se kaiken kasteli.. Torsten ponny oli alkuun aika erikoinen, ja hetken jälkeen ajattelin jättää asian sikseen, mutta (onneksi) äitini patisti jatkamaan jumppaa. Tein avoja, sulkuja ja pohkeenväistöjä käynnissä, ja kyllä oli hyvän tuntuinen näiden jälkeen, myös ravissa! Laukka työskentelyä en enää ottanut, mutta alkuverkkojen laukka ainakin levisi käsiin edelleen... Argh. Ja oikeastihan se on vain musta kiinni, eli vielä enemmän argh! 

Miksi sisäkäden pitää maata reiden päällä...? Torstenilta on btw otettu alaturpis pois nyt hetkeksi kun se jotenkin yhdistettynä hikeen, hankaa ponin herkkää turpaa :/
Into pääsi myös maneesiin, käynnissä tuntui hyvälle perustyössä, cartophen on selkeästi jälleen tehonnut. Ravissa on vaan ep :/ Klinikkareissua odotellessa, täytyy vähän kuitenkin kevyesti jumppailla. 

Tänään puolestaan ilma oli mitä mainioin, ja molemmat hepat pääsivät harrastamaan "dressagea" kentälle! Torsten sai taas letin tukkaansa, se melkein jo pysyy <3 Muutenkin Torsten oli ihan hyvä ratsastaa, mutta jotenkin se ei ihan satasella anna mulle periksi. Kaula taipuu ja se seuraa kättä, ei juokse alta ja näin, mutta jotain puuttuu... Tosin laukka pysyi ehkä vähän paremmin kasassa kuin eilen ja laukka - ravi siirtymiset olivat siistejä. 

Vanha herra oli jälleen käynnissä hyvä, ravissa köpö. Mutta kyllä se on niin työmotivoitunut, että aina olisi ekana tulossa laitsalta töihin <3 Torsten puolestaan seisoi laitsan portilla Inton ollessa töissä ja odotti kaveria... On se hyvä, että on edes hetken syömättä laitsalla ollessaan, on siitä ( ja Intostakin) niiiin paksu tullut!

Sybililtä sain yhdeksi ohjeeksi venytellä etujalkoja; viedä ne  pitkälle eteen ja laskea maahan. Torsten tykkäsi!

Paketti hetkellisesti kasassa...
Paketti jälleen levällään... (Nämä kaksi kuvaahan myös todistavat sen,
 että  kun oma niska on nyökyssä,  niin poninkin on ;))
Pätkis the jätkis vahtii kentän menoa!
Tälläistä täällä, huomenna luvassa maastoilua ja ensi viikonloppuna kisat... Jännää, katsotaan kulkeeko poni puhtaasti ;) Hauskaa viikkoa kaikille ja ihania loma ilmoja niille, ketkä sellaisesta pääsette nauttimaan :)

Laidunelämä on ihkua :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia sun blogissa! Kiva lukea tommosesta monipuolisesta ratsastuksesta :)

    VastaaPoista
  2. Kuvista meni kiitos äidille :) joo, vaikka eniten tehdäänkin kentällä ja maastossa hommia, on monipuolisuus pop! )

    VastaaPoista