keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Klinikalla, vol 1000?

Aamupäivä meni poikien kanssa Vermon klinikalla. Torstenin mej ja sään alue kuvattiin, ei mtn ihmeellistä löytynyt. Tai Estolan sanoin, ei mitään sellaista, mikä voisi aiheuttaa ontumaa. Ohjeeksi käyttöä. Näillä mennään.

Eilisestä kevyestä jumpasta. Poni oli hiano <3
Into puolestaan reagoi 2-3/5 oej ylätaivutuksissa. Kuvissa sitten näkyikin polvessa pieniä luun sirpaleita. Vamma luultavasti on syntynyt maaliskuussa, jonka jälkeen Herra ei ole entiseksi palannut. Hoidoksi mej polvien piikitykset ja kahteen viikkoon ei tarvitse tehdä töitä. Sovimme myös, että tässä tapauksessa Into pääsee laitumelle heti huomenna - normaalisti kortisonin ja laitumen yhdistelmää ei katsota hyvällä, mutta Intolla on nyt omat säännöt ! :) Mikäli tämä ei jostain syystä tehoaisi, on vaihto ehtoja muutama; uudestaan kortisoni-piikitys tai hyaluronihapon piikitys. Toivotaan että selvitään kuitenkin tällä.Illaksi pääsin itse töihin, mutta verkon kaatuessa ja hetken muita hommia tehtyäni lähdettiin kavereiden kanssa pyörähtämään keskustassa. On Suomen kesä vaan niin kaunis. Vaikkakin vähän kylmä tällä hetkellä!

Öitä kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä kesäretki :)

    Vaikka Torsten sai "vain" kännin ja pääsi valokuviin niin Intokullan vaivaan on nyt selvyys ja ehkä jopa hoito. Oi miten toivonkaan että hoidot puree !

    VastaaPoista