keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Taivaanrannan maalari

Torsten peltohommissa

17.25 piti katsoa ensin taivasta ja sitten kelloa. Kun taivaanrannassa joku vielä maalaili upealla oranssilla sävyllä. Puoli kuusi illalla! Valo ♥️ Tervetuloa takaisin!

Iltapäivän auringossa ratsastelin myös Torstenilla tänään. Se on sellainen vankkumaton tuki ja turva tässä pöhköjen hevosten tallissa ;D Joskin muistan kyllä, että Tottiino Latino saattoi tehdä 5- ja 6-vuotiskausillaan ihan mitä lystäsi. Koska hän osasi kaiken eikä tarvinnut ainakaan ihmisiä yhtään mihinkään. Sokeritaskun kun vielä olisi saanut tilattua suoraan itselle ettei ihmisten kautta olisi tarvinnut nameja kierrättää... 

Sittemmin Torsten on ryhtynyt ottamaan joitain neuvoja vastaan, vaikka toki tietää itse monesti parhaiten asioista. Pääsin yhtenä päivänä vähän taluttelemaankin Torstenia kaksin ja voi että, kyllä hevostelu on mukavaa kun on aikuinen hevonen rinnalla :D Torstenin selkään mennessähän on kuin kotiin menisi, ja aivan erityisesti pellolla työskennellessä homma toimii.

Ja koska mun ei tarvitse tehdä peltotöissä muuta kuin istuskella, olin aivan umpijäässä kun hyppäsin alas. Aurinko ja vihreät nurmet ovat petollinen yhdistelmä, kun oikeasti meillä on tuullut niin että nenä jäätyy! 

Onneksi villapeittoaikaa on vielä :)  Lämpöä viikkoosi!


Nämä ♥️

2 kommenttia: