torstai 9. tammikuuta 2020

Hiekkalaatikolla

tammikuussa (melkein) sulalla hiekkakentällä


Harvoin jos koskaan on ridailtu tammikuussa joustavalla hiekalla, ulkona. Tai ainakin puolet ympyrän urasta jousti tänään Clancyn alla :) Clancy oli aika lentoon lähdössä - ja viime päivien juokustuslähtöjen takia minä tietysti himmailin, istuin kuin apina ja pidin varmuuden vuoksi ohjat liian tiukalla. Muutaman kierroksen jälkeen poni tarjosikin pysähtymistä! Että jatka samalla tyylillä, niin en liiku ollenkaan. Pelottavan viisas connemara jota voi lukea kuin avointa kirjaa. Se tulee vielä opettamaan mulle vaikka kuinka paljon nuoren hevosen ratsastamisesta. Tämän jälkeen ei auttanut kuin kasata omat hermot, hengittää syvään, suoristaa selkä ja höllätä tuntumaa. Loppuravit sujuivatkin sitten mallikkaasti isolla ravilla. Instan tarinoista löytyy pari lyhyttä videopätkää :)

Puskat rapisee!Tänään on ollut niin upean aurinkoinen ilma että koko kroppa latautuu ulkoillessa. Pimeän tultua paras paikka on kuitenkin vielä tämä...:

Sohvan nurkka ja villapeitto!

Pakko pistää jakoon tämä huippuotos, vaikka tänään saatiinkiin lenkkeillä auringon paisteessa.
Kun huomaat olevasi 5 km lenksulla pyjama päällä....... :D Kylähullun titteli ei sädehdi turhaan ! 

Että eipä mulla tänään muuta. Pitää olla skarppina tuon connemaran kanssa, tai olen oikeasti pulassa :D Erityisherkät on aivan erityisiä! Ja niitähän on talli täys :P Nyt iltatalliin, mukavaa loppuviikkoa ☀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti