keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäivän juhlaa

Suomi100Lippu salossa, valaistuna koko yön. Juhlakattaus ystäville ja ihanaa, perinteistä suomalaista illan viettoa. Taivaallista ruokaa ilman kiirettä, saunomista ja hörisevä suomenhevonen iltatallissa.  Lumoava lumisade ja koko pihan valaiseva täysikuu. 

Toinen kattaus sitten aamupalalla, auringon paistaessa. Suomi pukeutui juhlan kunniaksi parhaimpiinsa. Ulkona on upeaa! Potkukelkkakeli, ja pikkuponin kantava sänkipelto. Peikko leikki vähän poseerausjuttuja ja molemmat pojat ihastelivat pihamaalla lippua. 

Nyt nauttimaan itsenäisyyspäivän juhlaillallisesta. Tänään skoolataan loistokkaalle itsenäisyyspäivälle, onneksi olkoon Suomi ♥

12 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Valuuko toi hw loimi kun siinä ei ole jalkalenkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ei valu, pysyy häntälenkin avulla tosi hyvin paikoillaan!

   Poista
 2. Miten voi olla noin kaunista? Näitä kuvia katselisi uudestaan ja uudestaan ja Torsten ja Peikko ovat <3

  VastaaPoista
 3. 😍 Huippu tunnelma ja Torsten ja Peikko, aww ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponit ovat kyllä ihan mahdottoman ihania. Varsinaisia persoonia - kiitos ihanasta kommentistasi! <3

   Poista
 4. Kiitos superherkullisesta itsenäisyyspäivän illallisesta ja tunnelmallisesta yhdessäolosta. Luonto oli pukeutunut parhaimpiinsa ja juhlavalaistu Midgård oli etuoikeus saada kokea.
  Eikä pidä unohtaa parivaljakkoa T&P. Ne on <3

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus ja halipusurutistus tuota sun ponia!! Etenkin tuo kuva, jossa hän päättää näyttää kameralle kieltä. On se vaan niiiin söpö. Näyttääkin jotenkin pesukoneessa kutistuneelta suokilta :). Mistä tuollaisia söpöläisiä oikein kasvaakaan?!! <3 Oletko muuten ajatellut koskaan ajaa pikku herralla? Ja vielä loppuun..ihania kuvia oli kyllä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihastuttavasta kommentistasi! Peikko ei valitettavasti ole minun oma, vaan on meillä täällä ylläpidossa. Sillä ei varmaan ole koskaan ajettu... Ja on niin kovin pienikin, sellaiset 78 cm säkäkorkeudeltaan että voisikohan niin pienillä poneilla edes yksin ajaa, en tiedä!

   Poista
 6. Sul on ihanii heppoi

  VastaaPoista