tiistai 16. syyskuuta 2014

Vihdoin täällä taasKyllä on muuten viime kerrasta aikaa, kun tämä poika pääsi puikkoihin täällä blogin puolella! Vihdoin saadaan tähänkin blogiin vähän jotain tasoa ... Muutaman kerran on kyllä meinannu silmät pudota päästä pois kun on lukenut ton blondin juttuja täältä, siis että eihän asiat ole menneet ollenkaan sillä tavalla miten se on niitä tänne rustannut ! Ollaan muka saatu enempi lomaa kun koskaan - pyh, kun ei ikinä saa pitää lomaa, ni eihän sitä nyt noin voi sanoa. Niitä muutamia hassuja päiviä mitä ollaan Inton kanssa vietetty kahestaan, ei kyllä vielä lomaksi voi kutsua, vaan ihan tavallisia lakisääteisiä lepopäiviä ne on.

Muuten tänne kuuluu ihan hyvää, mitä nyt töissä pitää kiirettä. Lauantaina tuli tehtyä oikein kunnon metsäretki, jossa otettiin tallikaverin kanssa välillä vähän skabaa siitä, kumpi nelistää kovempaa. Minäpä tietysti. Sunnuntaina blondi tuli "juoksuttamaan" mua laitumelle, mutta voitin siinäkin - ihan tyydyttävästi se siellä liinan perässä ravas, vaikkei siltä lisäykset oikein tuntunu lähtevän. Ei nyt muutenkaan mitään mistä kehui vois antaa, tai sokrua ainakaan, mutta ehkei se vaa pystyny parempaan. Niin harva kykenee niihin ultimate suorituksiin, mitkä mulle ja Intolle ovat arkipäivää.

Tänään olikin töissä iltavuoro. Se mua pikkase ärsyttää, et miks mä en saa päättää ite millo joudun duuniin. Et jos ratsastaja ei oo ilmestynyt kuuteen mennessä, ni ei sen sit tarvii tulla ollenkaan. Ei tääl mitää yöduunii ruveta painaa! Tai et ois sit ees liukuva työaika? Täytyy varmaa ottaa poniensuojeluliittoon yhteyttä, josko ne tarkistais jostai, et onks iha ok joutuu töihin ilman etukäteisilmoitusta. Enpä muuten usko!
Onneks oltiin pellolla, siellä on sentään työskentelyolot ihan kelvolliset, vaikka hengenvaaralliset olothan sielläkin sit lopulta oli. Et mihin ottaa tässä kohtaa yhteyttä, presidenttiin? Into, joka oli pellolla messissä ja melkein ihan itse otti kaikki nää päheet kuvat, bongas lukulasien löytämisen jälkeen ton hengenvaara-kyltin, ja päätti poistua välittömästi vaara-alueelta. Mäkin sit laukkasin sen perään, ja ohikin, kun kuski käski. Sain kyllä kehuja blondilta, että olisin hyvä karjapaimen. Mä vaa funtsin siihen, et koskakohan se hiffaa, et oon kyl hyvä kaikessa, mut en sit sanonu mitää. Viisaampi vaikenee.


Mä ehdotin Intolle tos iltapuuron jälkeen, et oltais pidetty vähä leffayötä, mut sit se kyl muistutti, et kuorsaan aina ennen puoltayötä, ja tottahan se on. Into kun ei nuku kuulemma juuri yhtään öisin. Anyway siis, mun täytyy nyt antaa tää pädi Intolle tohon viereiseen boksiin, se haluu ruveta surffaileen, ja mä alan varmaan nukkuu. Haukotus, huomenna todellakin otan selvää näistä yövuoroista ja niiden laillisuudesta.

Flexaa syksyn alkua teille, palataan taas!
Torsten xoxo

11 kommenttia:

 1. haha ihan mahtava!

  VastaaPoista
 2. Nää hevosten "kirjoittamat" postaukset on kyl ihan parhaita!!

  VastaaPoista
 3. Miks nämä kuvat on muute aina noin keltaisia?

  VastaaPoista
 4. Btw..Tulisi paljon hienompia kun kuvat ottaisi "oikeasta" askel vaiheesta ja jättäisi tuon ainaisen syksy keltaisen pois.

  VastaaPoista
 5. Nää on ihan älyttömän ihania! :D♥

  VastaaPoista
 6. Hienoja suomipalloja sulla. :)
  Mun on jo pitänyt kauemman aikaa pyytä sua tekemään jonkun sortin varustepostaus sun omista varusteistasi. Lähinnä että mitä merkkejä sulta löytyy, mitä merkkejä suosit ja miten pukeudut esim nyt syksyisin kun selkään mennessä melkein palelee ja jo alkuravien aikana tulee kauhea hiki...

  VastaaPoista
 7. Mä olen niin samaa mieltä sun kanssa tuosta yötyöstä.. Kamalinta on se, kun kuulet heinäkärryjen ja kauran rapinan ja joku tunkee sulle kuolaimet suuhun ja raahaa sut vielä hommiin. Mä olen yrittänyt valittaa, mut en oo vielä löytänyt oikeeta tahoa, joten kerro jos sä löydät! Terveisiä Intolle! T. Nalle

  VastaaPoista
 8. Loistavaa tekstiä =). Syksyllä valokin on keltaista ja luo kyllä musta hyvää tunnelmaa. Tulkeehan käymään, tai siis se blondi ratsastaja ja hovikuvaaja, te ette mahdu Inton kanssa autonpenkeille, joo joo mahdutte, muttette osaa ajaa sitä, ja kun ne ei oo vieny teitä autokouluun, mokomat.. Mä lähetän kyllä ruikkarit ja porkkanat täältä sitten tuliaisiksi ;)

  -Virve

  VastaaPoista
 9. Missä tallilla asutte Inton kanssa? Haluaisitteko omasta näkökulmastanne esitellä kotinne?

  VastaaPoista