tiistai 2. heinäkuuta 2013

Rannalla

Pätkiksen kanssa

















Pätkis rakastaa hevosia. Ja kissoja. Se ehkä pitää itseään hevosena, kun on niiden parissa kasvanut. Ja suomipojat Into ja Torsten ovat tietysti tämän Jätkän parhaita kavereita. 

Eilen Pätkis pääsi kuitenkin muiden koirien pariin rannalle. Poika oli niin innoissaan! Se kävi leikkimässä kaikkien koirien kanssa sekä tietysti rapsutettavana jokaisen ihmisen luona. Muutaman tunnin päästä se oli jo ihan väsynyt. Poika pääsi mäkkärin kautta kotiin. Lastenateria vedellä näytti maistuvan. Ranskalaisia se ei kuitenkaan saanut syödä. Eikä minunkaan tarvinnut, siitä pitivät lokit huolen.

Kotona poika oli mennyt heti nukkumaan. Meri-ilma pistää väsyttämään!

14 kommenttia:

  1. Kiltit pienet pojat väsyy vesileikeistä :) Ihana Pätkis!

    VastaaPoista
  2. sun blogia on todella kiva lukea! aina päivä piristyy ku lukee teidän kuulumisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, kylläpä kommenttisi lämmitti mieltä! :)

      Poista
  3. Voi miten kivaa Pätkiksellä on ollut ! Elämäniloisia kuvia.

    Sillä aikaa kun te olitte nauttimassa auringosta, rantaelämästä ja suolaisista pärskeistä, minä juoksentelin pitkin kotikylää viimeistelemässä kylähullun mainettani kyselemällä tutuilta ja tuntemattomilta tietääkö ne kenen koira mulla mahtaa olla hihnan päässä ? Aika moni veikkasi että oma... :)

    Ei ollut oma, vaan meille lyöttäytynyt kultsupoika joka oli kyllä aika vahvasti päättänyt olla meidän oma ;)

    Onneksi koiralle muutaman tunnin hakemisen jälkeen löytyi oikea isäntä, kissat nimittäin loukkaantuivat syvästi Pätkiksen identtisen kaksosen hetkittäin kyseenalaisista käytöstavoista :) Osa kateista suostui vasta aamulla kotiin ja vielä silloinkin tuijottivat Pätkistä tooosi epäluuloisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä et selkeästi voi olla hetkeäkään ilman koiraa ;)

      Poista
  4. Ihania kuvia! Ja ihana paikka toi Jedan koiraranta, juuri oltiin sunnuntaina siellä terrieriä juoksuttamassa. Iloisia ihmisiä ja sosiaalisia koiria, ei saanut ärrikään matsia aikaiseksi kenenkään kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä olin ihan yllättynyt rannan ystävällisestä meinigistä. Ja koiria oli kuitenkin ainakin viisitoista! Tosi kiva, täytyy mennä uudestaan :)

      Poista
  5. voiks Hevosaiheisiin postauksiin ottaa enemmän kuvia missä on vaa Torsten tai semmosia pää tai laidun kuvia. Aika monessa postauksessa on ratsastuskuvia

    VastaaPoista