sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Super kesäretki

28c lämmintä, hiostava ilma, jäätävän suuria paarmoja, kokonaiset kaksi ratsastusta viime viikolla ja lyhyet yöunet takana; ainekset kasassa huonoa kisakokemusta varten. Mutta toisin kävi. Torsten oli huippu <3


Aamu alkoi kyllä irtojuoksulla, onneksi laitumen sisäpuolella, kun ponny vinkasi ja juoksi takaisin lauman luokse ;) Joskus viime kesänä tehnyt viimeksi niin, yleensähän se tulee luokse portille, mutta tänään se ei olisi halunnut lähteä reissuun ollenkaan... Todella vitsikästä...
Vähän jännitin matkustusta ja lastausta, kun perjaatteessa vieraan kaverin kanssa oltiin matkalla, mutta Torsten miltei juoksi molemmilla kerroilla koppiin ja pojat seisoivat nätisti matkat.
Paikan päällä Övergårdissa oli hieman epäselvyyttä, kuinka kauan verkka-aikaa meillä oikeasti oli, joten lyhyen maneesiverkan jälkeen lähdimme maastoon laukkailemaan :) Teki hyvää! Hieman oli ajantaju hukassa, laukalla jouduttiin takaisinkin tulemaan, jotta juuri ja juuri kerkesin omalle radalle, joka oli siis He C:2. Kerkesin oikeasti ratsastamaan radalla, ja Torsten liikkui omalla moottorilla. Maneesissa olin jo ihan että mitä häh, kun poni liikkui niin hienosti eteenpäin, ja sama jatkui kentällä. Mikään ei tuntunut olevan vaikeaa.
Arvostelu oli kuitenkin aika tiukka, prosentteja irtosi reilu 60, vaikka oli selkeästi mun yksi parhaiten ratsastamistani radoista. Lopulta sijoituimme 3 /18. Palkintojen jaossa Torsten oli taas elementissään, kun odotti, mitä hän saa :) (Toivottavasti ei pettynyt kun ei tullut punaista... ;))

Iltapäivä meni vielä He A:ta katsellessa, ja jonka voitto meni ansaitusti Lauralle, miljoonasti onnea! Nyt ilta onkin sitten mennyt lähinnä nukkuessa, kerkeäähän sitä maalaamaan huomennakin... ;) Sisko varmasti kiittää mua... :D

Huh, työviikko edessä, eikä mtn kummoista extra kivaa edes luvassa... Tsemppiä kaikille jotka vielä töissä raatavat ja te jotka jo lomailette; Nauttikaa muidenkin puolesta! :)










2 kommenttia:

  1. Sehän on ollut ihan aplodien arvoinen keikka! Isolla kädellä onnitteluja. Lähetän lämärillä että lentää sinne saakka, hyvä veto!

    VastaaPoista
  2. Hyvä Torsten! Hyvä Jilla!

    Oli kyllä kiva kesäretki mahtavissa maisemissa !

    VastaaPoista