maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pahoittelut

sille reppanalle, joka on hakenut googlesta este blogia ja päätynyt minun blogiin :D Mutta ehkä tämän päiväinen estehyppely korvaa asiaa. Vauhtia oli vaikka muille jakaa ja poni ei tod ollut avuilla joka esteen välissä, mutta kyllä se tykkäsi! Vähän ihmetteli, kun vietiin talliin pesulle liikutuksen jälkeen, eikä vielä 10 yli 8 yhtään hevosta ollut sisällä. Ja vielä enemmän se ihmetteli, kun vein sen takaisin ulos! Meillä on tallin suurpesu meneillään, ja hepat viettävät kaksi yötä ulkona tästä syystä.

Huomenna luvassa osteopatinen hoito Torstenille ja keskiviikkona olisi tarkoitus pitkästä aikaa suunnata maastoon molempien ponien kanssa. Ihanaa! :)


Öööh? :D




Kun lähtee liian kaukaa...

...voi käydä näin!

Onneksi seuraava kerta meni paremmin, ja siihen oli hyvä lopettaa :)

6 kommenttia:

  1. Herttinen mitä dyykkauksia! :-D

    Sulle olisi haastetta mun blogissa!

    VastaaPoista
  2. Kiva dyykkaus! Oikeasti aika mainio "säästeliäs" hyppytyyli, mitä sitä turhaan korkeutta kun pituushypylläkin pääsee. Ihana :D

    VastaaPoista
  3. Ja poni ei edes tiputtanut !!!
    Kuvaaja kyllä järkyttyi hypystä niin ettei kyennyt kameraa kunnolla tarkentamaan ... (silmät kiinni se ei onnistu...)
    Jos osaisin käyttää jotain muuta kuvankäsittelyohjelmaa kuin painttia, olisin "tehnyt" kesäkuvan ja "siirtänyt" sukeltavan ponin veden ääreen laiturin nokalle ;)

    VastaaPoista
  4. Poni on hiano <3 Mutta täysim hukassa hyppypaikasta, ihan niinkuin ratsastajansakin ... ;) rstetunneillr mars, mikäli jalat kestää :) koska onhan hyppäminen oikeasti tosi hauskaa, kun ei ota sitä niin vakavasti ;)

    Karin, kivaa, otan haasteen vastaan, mutta olen näissä tosi huono... Edellinenkin on vielä tekemättä... ;)

    VastaaPoista
  5. Yhtään ei ole tarkoitus prässätä mutta missä _hel_lantakana kuvat? :D

    VastaaPoista