lauantai 7. heinäkuuta 2012

Itsenäistä harjoittelua

Torsten ja minä harjoittelimme tänään molemmat omilta tahoiltamme huomista rataa. Minä vietin tunnin maneesin katsomossa nukkuen ja Torsten sai miettiä täyskaartoja ja laukannostoja laitumella. Katsotaan miten käy, kun oli näin super hyvä kenraali ;)

Oikeasti, eilinen päivä meni maalaillessa ja illalla käytiin siskon kanssa moikkamassa kavereita baarissa, jossa piti olla max puol tuntia. Toisin kävi, tanssittiin koko ilta ja puolen tunnin yöunilla jatkoin aamutallin tekoon. Näinpä kokeilemme ponnyn kanssa nyt hiukka erilaista kenraaliharjoitusta ;)

Toisaalta, toissapäivänä ratsastettuani olin ihan super tyytyväinen sekä itseeni että poniin, joka liikkui kivasti ja itse löysin omat jalkani taas! Ihan mieletön fiilis vain huomata, että hei, ne on just täydellisesti (melkein), rentona ja pitkänä ja silti pystyin käyttämään pohjetta hyvin. Ihanaa! Toivottavasti huomenna päästään samanlaisiin fiiliksiin.

Saas nähä, miten huomisten kisojen ratsastuspohjien käy, jos tätä tahtia sataa vettä maahan aamuun asti... No, se on huomisen murhe, nyt takaisin maalaamisen pariin, lauantai-iltoja! :)

4 kommenttia:

  1. Mä niiiin osaan kuvitella kuinka ylpeä ÄITI sulla olikaan tänään aamutallissa =)
    Mut hei, tuurilla ne isot laivatkin seilaa joten teidän kisat on varpisti menestys, huono kenraali jne jne...
    Niin ja Onnea uudesta kämpästä =)

    VastaaPoista
  2. Kenraalihan oli suorastaan loistava !(tämä ei ehkä tiedä hyvää huomista ajatellen...) Isossa maailmassa tätä kutsuttaisiin kehon ja mielen täydellisen harmonian harjoitteeksi ;)

    Itseasiassa Virvelle tunnustan, että tein harjoitteesta syventävän, kaivoin meille enkkufiltit ja kapusin itsekin Pätkiksen kanssa maneesin lauteille nauttimaan sateen ropinasta ja pääskysten lentoharjoitusten seuraamisesta. Ja nukkumisesta ;)

    Kun "kenraalin" jälkeen valuttiin laitsalle namien kera sanomaan pojille moikka, näytti Teekin treeneihin tyytyväiselle ;)
    Se oli selvästi nauttinut elämästään kuorruttamalla leveän selkänsä ja silavaiset kylkensä reilulla mutakerroksella :) Son varmaan huomenna tosi hyvä, eikös mutanaamioissa ole kaikkia hyvää tekeviä, elvyttäviä ja virkistäviä ominaisuuksia ;)

    VastaaPoista
  3. Nimenomaan, nuo suokithan on kuitenkin tehty tänne meitin isänmaahan sopiviksi, tietävät siis tuon mudan (jota on se 10kk vuodessa) hyvää tekevän vaikutuksen =)

    Tsemiä kisoihin, täällä peukutetaan!!

    Mulla probleema, Peikko vaihtaa turkkia, mulla ei oo hajuakaan minkä värinen siitä tulee, se on niin, niin vaalee ja nyt sieltä pukkaa niin, niin tummaa karvaa, kumma pygmi koko otus (ja niin hieno =).)

    VastaaPoista
  4. Haha :)

    Nyt jos jostain syystä ei menekään putkeen, niin en syytäkään kenraalia, vaan sitä, että piti lopettaa maalaus n. 15 min sitten... Mutta saatiin paljon aikaiseks!

    Nyt öitä, palailen huomenissa :)

    VastaaPoista