torstai 5. huhtikuuta 2012

Tajuttoman hieno

Eilen menin Torstenilla taas selästä, kai se on vain uskallettava, kun  Torsti on noin viikon verran ollut puhdas :) Ihan huippu poni, ei muuta kuin ohjat käteen ja ratsastamaan! Poni vastaanottaa kaikki avut aivan kuin mitään taukoa ei olisi koskaan ollutkaan. Mielettömän hienoa. Fiilistä ei voi sanoin kuvailla. Otin pari kierrosta kevyttä raviakin, joka oli ensimmäisestä askeleesta lähtien aivan super hienoa. Myös tänään jumppasin ponin kanssa maneesissa. Avoja ja vähän enemmän ravia kuin eilen (ehkä 2 x 3min). Ei voi kuin ihmetellä, kuinka laadukas ponini onkaan. Toivottavasti ratsastaja yltää jonain päivänä samalle tasolle ;) 

Into on myös päässyt hölkälle, eilen ensin maastoon teille kävelemään ja sitten maneesiin keventelemään. Koskaan ei molemmat voi olla selkeästi samaan aikaan terveitä, sillä Into oli ravissa erittäin köpö. Vähän vertyi, mutta muutaman kierroksen jälkeen oli turha enää junnata. Tänään Innokas oli selkeästi parempi, muttei täysin puhdas. Katsellaan...

Melkein neljän päivän loma töistä edessä, ihanaa. Tämä ilta on pyhitetty saunalle, muutamalle Rekordelille sekä Twilight-leffoille. Iloista pääsiäistä kaikille! 

torstailta


perjantailta









3 kommenttia:

  1. Jilla on kyllä onnen hetkensä ansainnut, niin paljon on ollut vastustusta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, täytyy toivoa ettei onni nyt käänny enää Torstenin kanssa! :)

    VastaaPoista
  3. Onni ei hyljännyt ainakaan pitkänäperjantaina, HotPoniinisi (molemmat) liikkuivat maastakäsin puhtaasti :)
    Ja käyttäytyivät muutenkin hyvin mallikelpoisesti. Kelpo Ponnyset.

    VastaaPoista