sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Lainaratsu


Heti alkuun pyydän anteeksi kankeaa kirjoitusta ja virheitä. Alla tunnin yöunet ja päälle aamutalli klo 6-16 ja kolmen hevosen selässä matkustelu, joten mitään lennokasta tekstiä ei tänään synny!


Torsten on nyt kolmatta päivää ilman kipulääkkeitä, ja kävelee puhtaasti :) Kävin tänään jopa selässä, reilu parikymmentä minuuttia venyttelyä käynnissä. Ihana tunne, ihan kuin kotiin olisi mennyt! Oikeastihan saisimme olla jo melko normaalissa liikunnassa piikityksen puolesta, mutta musta on tullut niin varovainen, etten uskalla edes yhtä ainoaa väistöä ratsastaa, ettei poni mene rikki... No, eipä meillä mikään kiire ole.

Intolla kävin lyhyen lenkin maastossa ilman satulaa, ihanaa kun aurinko paistoi ja oli lämmin. Intolla on aika paljon kertynyt energiaa pelkästä tarhailusta, mutta hetki kun kävellään niin kaipa se siitä tasoittuu. On vaan niin innokas tekemään töitä ...

Kolmas heppa jonka selässä jopa vähän yritin ratsastaa, oli tallikaverilta lainaan saatu tamma Essi. Alla muutama kuva, tekee kyllä hyvää ratsastaa välillä muillakin hevosilla kuin omalla. Kiitos lainasta, Maria! (Huomatkaa   mun tyylikäs varustus, jälleen, kun ratsastushousut jäivätkin kotiin)
Jos jollakulla jäi virpomiset väliin, tänne päin saa lähettää niiiiin paljon terveyttä, kuin vaan ikinä jaksaa. Samaa lähtee täältä kaikille sitä tarvitseville!

1 kommentti:

  1. Tuoreeks,terveeks ! Niin kaikki Ponnyset kuin taustajoukotkin.

    Ja virkeeks kans ;)

    VastaaPoista