sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Työvoitto!

Hihii, jälleen pitkän kaavan mukainen tallipäivä takana. Tavaroiden inventaario ja siivous jatkui loimiin ja satulahuopiin, tässä työn tulosta; 


Ponnyt pääsivät lyhyelle maastokävelylle, josta Torsten jatkoi talliin ja Into kanssani etsimään sitä kadonnutta istuntaani... Ensin otin lyhyen raipan käsieni väliin, jotta edes se osa kropasta olisi pakolla oikein. Inton raippakammon huomioiden se selviytyi hyvin, mutta ei rentoutunut. Raippa siis pois ja reippaat laukat, jonka jälkeen loksahti... Nyt, neljäntenä dressage päivänä, avut menivät läpi! Istuntani ei ollut oppikirjasta, mutta pystyin ratsastamaan vasemmalle ilman että jännityin, Into vastasi hyvin puolipidätteisiin, pohkeisiin ja takapuoleeni ja piti hienon ravin tahdin koko loppuravien ajan. Jes jes jes, tällä elää taas pitkään! :) 




Ratsastajan tyyli puhdas varustus!
Vaikka hevosemme ulkoilevatkin nykyään (hyvällä ilmalla ;)) jo aamusta iltaan, eli 8-20, tänään oli ihanaa jättää ne sisälle jo seiskan pintaan, niin sai laitettua BOT-suojat jalkoihin. Eikä ne kovin pahoillaan näyttäneet olevan :) 


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti