tiistai 20. maaliskuuta 2012

Leikkikaverit


Ihana oli ajaa tänään tallille ja bongata ponit leikkimässä... Harvoin tekevät sitä omistajiensa nähden, esittävät aina vaan tylsistyneitä ja luovat kaiken maailman kerjäysilmeitä, jotta saisivat nameja ja rapsutuksia. (Kuva kohtalaisen kamala, mutta jos bongaavat mut, niin lopettavat leikkinsä heti! Kuva siis otettua autosta puhelimella ;))

Ponnyt pääsivät molemmat ohjas-ajoon, Torsten käyntiä tekemään ja Into ihan kunnon hommiin. Torsten oli kyllä mahtava, harjoiteltiin takaosakäännöksiä ja pohkeenväistöjä, teki kaikki oikein tyylipuhtaasti, samoin Into. Alkuun herra sai venytellä vapaana tyhjässä maneesissa, kyllä riitti puhinaa... Puh ja puuuh se sanoi ja paineli menemään ravuri-ravia!

Töissä sitten tehtiin avoja, väistöjä sekä siirtymisiä ja laukkakokoamisia.Ollaan käyty molempien heppojen kanssa Nymanin Maken ohjasajo-opeissa jo pitkään epäsäännöllisen säännöllisesti, ja hän jos kuka sen homman taitaa. Asioita, joita en ennen hänen oppejaan kuvitellutkaan tekeväni ohjasajaen, sujuu nykyään hyvin ja ovat ihan "helppoja". Ainoana huonona puolena ohjasajossa on tietysti sen kova rasitus jaloille, kun suurimman osan aikaan hinkataan ympyrällä. Silti pyrin muutaman kerran kuussa tätä harrastamaan, tekee hyvää vaihtelua hepoille ja apuja saa eri tavalla läpi. 

Into kesällä -11. Kesäkuvia katsellessa...
 No, eihän siihen enää montaa kuukautta ole :)

2 kommenttia:

  1. Oi, pojilta on tarkkaavaisuus herpaantunut kun pääsit yllättämään ne :D Ihanat Pojat <3

    VastaaPoista