perjantai 23. maaliskuuta 2012

Esteitä ja klinikkaa

Ihana klinikka retki. Ihan perfect. Torsten käyttäytyi hyvin ja reissu Vermoon Estolan hoivaan oli kaikinpuolin positiivinen. Laitan teille anamneesista pätkän; 

"Hevonen ontunut vaihtelevasti oej jo pitkään. Käynyt Hyvinkäällä skintissä. Suurin aktiivisuus oejn kavion alueella. Alueen rtg-tutkimuksessa ei lausunnon mukaan merkittävää. Kuvissa kuitenkin mielestäni havaittavissa oejn sädeluun takapinnalla pieni osteofyytti muodostuma. Nyt sädeluun bursan ja kavionivelen inj.rtg-kuvien perusteella."

Torsten sai siis kaksi piikkiä kortisoonia oej:an, toinen etu- ja toinen takakautta aivan ruununrajan kohdalta pistettynä. Uusinta piikitys on kolmen viikon päästä, siihen asti mennään ensin 10 pv kävelykuurilla, jonka jälkeen voi alkaa ravailemaan 5-10 min./pv. Lisäksi Estola vielä lisäsi, että kyllä siitä vielä kisaponi tulee, mikäli vastaa tietysti hoitoon :) Hieman oli siis erilaiset fiilikset eilen kotiin päin ajellessa, kuin viime reissun jälkeen!  

Hyvän tuulen kruunasi sitten takaisin tallille tultaessa superInto, jonka kanssa vedin pienen "estetreenin". Oli ihan huippu hauskaa, Into käyttäytyi kuin esteponi konsanaan ja korjasi kaikki mamman virheet! Intolla on siis esteillä yleensä aika paljon vauhtia, mutta toisaalta tekniikka on hyvä ja Herra tietää, mihin jalkansa laittaa. Nuorena poikana Into ylitti kepeästi 110 cm esteitä ;) Nykyään nämä meidän maahan kaivetut on oikeastaan vain mielen virkistystä, sillä se oikeasti nauttii, kun pääsee hyppimään, edes pieniä. Kuvat puhuvat puolestaan.
Alkuveryttelyä ...
Ja sitten hommiin!Ja sitten loppukävelyltä napsastu kuva, missä
äidin koira oli myös mukana :)
Ihanaa viikonloppua kaikille! 

4 kommenttia: