sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Joko riittää?

ilta-aurinkokuvia ja muutama puhelinkuva viikonlopulta

Ilta-aurinko kuluneella viikolla oli upea!


Täyttä laukkaa portille!


Meillä alkaa olemaan sen verran lunta, että nyt ei enempää kiitos. Sitä on tullut vähän joka päivä lisää, ja lumikaaos-päivänä vähän enemmänkin. Hanki on sitä luokkaa, ettei sinne tee mieli mennä edes ratsastamaan. Siksipä ponit ovat palanneet töihin tähän malliin; 

Huomatkaa kuka saa taluttaa Torstenia ❤️ Tallin luottohevonen!Lauantaina oltiin koko kolmikon voimin aurinkokävelyllä, ihan parhautta. Clancy osasi jo olla tosi hienosti, edes iso traktori ei aiheuttanut muutamaa steppiaskelta kummempaa reaktiota.
 Tänään omilla lenkeillään kävi Torsten ja Peikko, joka pääsi ihan oikeassa poniseurassa naapurin ponin kanssa kävelylle. Torsten joutui tyytymään ihmisseuraan, onneksi oli edes Pätkis mukana!

Torsten kävi ennen lenkkiä korkaamassa liinan päässä vasta lanatun lumikentän ja pohja kelpasi hyvin kevyelle hölkälle :)


22m x kuuskytjotain metriä, siinä kelpaa ensi viikolla harrastaa dressagea. Myös ilta-aikaan, kiitos upean kuutamon! Tuntuu että nyt on valoisampaa kuin marraskuussa keskipäivällä. Ihana tammikuun valo ja niin kaunista joka puolella, kyllä näistä aurinkopäivistä nauttii väkisinkin, kesäihminenkin. 


Laitumen ympäri tehdyllä lenkillä meinasi usko loppua mutta kiva siitä tuli, pääsee vaikka vähän laukkaamaan tai tekemään alku- ja loppukäyntejä. Traktori nykäistiin autolla ylös hangesta joten käsipelin oli tämä osuus tehtävä - tärinä käsissä tuntuu varmaan vielä huomennakin. 

Lumikenttä valmistumassa. Poneilla on ollut kyllä mahtava lomaviikko, kun päivät ovat saaneet olla laitumella. T haki pojille vähän kuusia Plantagenista päivien ratoksi - pyysin muutamaa, ponit saivat 18 isoa puuta. Hetkeksi riittää tekemistä ja Torsten onkin tosi kova sisustamaan laidunta ja tarhaa, raahailee puita joka päivä vähän eri paikkoihin. 

Kukkapenkin kaunein kukka.

Vanhan kansan mukaan näitä lantteja kutsutaan onnellisen hevosen lanteiksi; Torsten on täynnä niitä. Sillä on aina ollut niitä muutamia, mutta nyt niitä on enemmän kuin koskaan. Tällä mittarilla sanoisin, että Torsten on super happy horse!

Rapsutteluhetki ❤️


Talvinen viikonloppu parhaimmillaan; melkein teki mieli kaivaa aurinkotuolit varastosta pihalle, sen verran lämmin oli yhdellä ulkorakennuksen seinustalla iltapäivällä. Poikien tarhan sähkölangoista tippui siinä kohtaa vesipisaroita! 
Not bad at all.
Näillä latauksilla kohti ensi viikkoa, palataan ☀

7 kommenttia:

 1. https://3.bp.blogspot.com/-3eaZGXhv_68/XEQxJaT42zI/AAAAAAAAkYo/05LRZq7MVVQAzmtUfdhf3aHOIIMa0yiegCLcBGAs/s1600/fullsizeoutput_4588.jpeg

  Tuo poniini on yksi suloisimpia asioita mitä oon ikinä nähnyt, enkä nyt yhtään edes liioittele. A p u a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peikko on <3 Ja sitten kun hän katselee tarhan portilta tummilla silmillään ja vetää vähän vatsaa sisään ja pyytää luokse, niin kysynpä vaan että kuinka sellaista voisi vastustaa? :D Ei mitenkään. Poni saa aina tahtonsa läpi.

   Poista
 2. Peikko poni on niin suloinen.

  VastaaPoista
 3. Tuo Peikon pääkuva on vaan niin täydellisen hieno!!!
  Ihailin jo instassa aikaisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih se on kyllä ihan kiva! Vaikka laatu ei enää siihen hämäräaikaan päätä huimannut niin poni näyttää söpöltä ja taivas pinkiltä, aika perfecto.

   Poista