tiistai 21. kesäkuuta 2016

Onni suosii

yhtä arvontaan osallistunutta ja yhtä iloista ratsastajaa


...ja Torstenia, joka eilen ennen eläinlääkärin saapumista kerkesi tekemään kentällä töitä peräti kaksikymmentä minuuttia. Vaan eipä sitä kauheasti enempää tarvitse hinkata, kun taivaankappaleet olivat kohdallaan ja poni superhyvä :) Myös hammaslääkärissä, Torsten raspattiin ilman rauhoitusta sähköporalla. On niin helppoo olla onnellinen, vai miten se menee - pienistä asioista voi onni syntyä. Ei joutunut eläinlääkärin apulaisen Torstenia varten puetut turvakengät koetukselle, jes!

Tänään tämä iloinen ratsastaja ulkoisti ratsastuksen kokonaan pois omalta kontolta, kun Torsten sai täysin vieraan kuskin selkäänsä. Hienosti kulki, vaikka kerran oli pakko huudella tammoille. Torstenilta löytyisi niin paljon hyviä ajatuksia tyttöjen päänmenoksi... ;)








Vielä ennen nukkumaan menoa - oikeasti pitäisi tehdä vaikka mitä, päivän tunnit kun kuluivat varsin tehokkaasti töissä, puutarhahommissa ja tallilla, julkaistaan Nekax Horse Sportin sponsoroiman arvonnan Back On Track-kouluhuovan voittaja. Tittididii;

Ehdottomasti mukana!

Onneksi olkoon Olga, nyt pikaisesti sähköpostia tulemaan niin saadaan huopa jo juhannuksesi sinulle :) (jilla.lappalainen@hotmail.com, jos voittaja ei ota yhteyttä 28.6.16. mennessä arvon huovan uudelleen.)


Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, palataan taas :)

7 kommenttia:

  1. Torsten kulkee aina kauniissa muodossa ja kantaa itsensä hienosti. Hyvin ratsastettu suomen hevonen. Tekisitkö joskus video tai kuvapostauksen ratsastuksesta selkäännoususta loppukäynteihin, vaihe vaiheelta. Olisi mukava nähdä mitä te teette arjessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, on se kyllä ratsastajaansa taitavampi - onneksi pääsee valmentajan kanssa aina silloin tällöin näyttämään oikeaa osaamistaan :) Ja kiitos postausideasta, tämän voisi kyllä toteuttaakin :)

      Poista
  2. Samaa mieltä ylemmän anonyymin kanssa! :-)

    VastaaPoista
  3. Torsten on kyllä niin hieno, ei mikään ihan perus suomiputte.
    Tammoille täytyy aina saada vähän huudella, missä tilanteessa tahansa (ainakin Torstenin mielestä ;D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna, hyvin teillä kahdella synkkasi! :) Ihanaa juhannusta sinulle :)

      Poista
    2. Joo Torsten oli oikein ihana ja hauska tapaus ja ihan mukavasti se meni, ensimmäiseksi kerraksi.
      Kiitos samoin :)

      Poista