maanantai 7. toukokuuta 2012

Mihin katosi peräänanto?



Eilisestä
Eilen ratsastin ponin kangilla. Hirveän huvittavaa, että kanget olivat koko ajan väärällä puolella kieltä... (NOT!) No, vastalaukka onnistui entistä paremmin, mutta eihän siitä ratsastuksesta juuri mitään tullut, kun kuolaimet olivat miten olivat. Kerran tulin alas selästäkin ja yritin namilla palkita heti, kun sain kielen oikealle puolelle - nami suuhun ja kieli takaisin väärälle puolelle.. Argh, täytyy varmaan laittaa kankiin hetkeksi alaturpis, ettei pääsisi vekslaamaan noin. Olisi se ponillekin kivempaa, jos rauta suussa olisi kielen päällä, ei alla!
Into pääsi reippaalle jumpalle myös kentälle, ja lopetus oli täydellinen ajoitus sateen kannalta - ei kastuttu! Ratsastuksessa yritin nostattaa etujalkoja hieman isompaan liikkeeseen, ja hyvin onnistui, ei ollut könkkä. Ainoastaan hieman pidemmän laukka jakson päätteeksi muutama kompurointi askel. Huolestuttavampaa oli hirveä kuumuminen, Herralta löytyy vähän virtaa kevyen työskentelyn johdosta...



Tästä päivästä

Pätkis yrittää ymmärtää Ponin sielunelämää ...
Tänään Into jatkoi kevyttä linjaa ja piti vaparin, kun Torsten pääsi pitkästä aikaa valmennukseen! Viimeksi käytiin valmennuksessa reilu 3 kk sitten ;) Ja ihan päin *****han se meni... Poni liikkui puhtaasti, oli energinen, avoissa hyvä, perjaatteessa kuunteli kaikkia apuja - muttei kertaakaan, koko tunnin aikana antanut niskasta tai rungostaan täydellisesti läpi. Tuloksena pötikkä, joka juoksi tyytyväisenä ja pitkänä... Ja käynti-laukka nostot vasta vaikeita olivatkin! Poni yritti varmaan selittää, ettei ole koskaan tehnyt sellaisia, ja ei niitä tarvitse harjoitellakkaan, helpompi on nostaa ravin kautta ;) Huoh. Onneksi - hyvässä lykyssä - saadaan valkku jo torstaina taas paikalle, niin voidaan jatkaa näitä perusapujen läpiratsastusta. Siihen saakka olen varmaan suht hiljaa, töissä voisin viettää 24/7, eli kiirettä pukkaa... Mutta lupaan tulla raportoimaan torstaina, mikäli olisin vaikka oppinut taas ratsastamaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti