sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Esteitä ja kesän ekat ...

Aivan mieletön ilma ollut koko päivän! Tallilta lähtikin mukaan super fiiliksen lisäksi tyylikäs t-paitarusketus ;)

Päivä ei voi mennä huonosti, kun sen saa aloittaa viemällä omat hepat laitumelle, istuskella laitsan reunalla ja katsella kaunista suomi maisemaa... Paljon odotettua paremmin meni myös Torstenin "estetreeni" (jos sitä siksi voi kutsua :)) ! Sain tallikaverilta, kiitos miljoonasti Heljälle, lainaan estepenkin, joka istui kuin nakutettu ponille. Oli huomattavasti helpompi hypätä oikeilla välineillä, eikä koulusatulalla, niin kuin yleensä. Viime hyppy kerrasta Torstenin kanssa on kulunutkin jo vuosi..

Verkka sujui hyvin, oltiin molemmat skarppeina ja oikealla asenteella liikenteessä. Hypytkin sujuivat alkuun, kunnes yhden puomin tullessa alas itseluottamus karisi hetkeksi molemmilta. Tästä seurauksena otettiin muutama muukin este alas. Loppuun saatiin taas oikein nättejä ja melkein jopa hillittyjä hyppyjä. Mikäli jalka/jalat/mikä lie kestää, tavoitteena olisi ottaa mielenvirkistykseksi estetuntejakin silloin tällöin. Yksi ongelmistamme on, että Torsten lähtee hyppyihin lähes joka kerta liian kaukaa (omasta istunnasta puhumattakaan!). Toivottavasti pääsemme vielä harjoittelemaan, sillä hyppääminen on kivaa!

Askel venyy ...
Tästä se sitten lähtee, tättärää!
Verkkaeste...




Hurjan kokoinen este!
Näytti lähestyessä paaaljon isommalta ;)



Torstenin yksi monista parhaista kavereista :)
Tallilta matka jatkui hetkeksi töihin, ja sieltä sitten siskon kanssa kaivariin nauttimaan kesän ekoista jätskeistä. Nyt puolestaan alkaa leffailta, viikonlopuista kun pitää ottaa kaikki irti! Huomenna paluu normi arkeen, seuraavaa viikonloppua odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti