sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Pikku-Peikko saapui kotiin

Eilen meille muutti Peikon poika ♥️  


Kolme vuotiaan ponilapsen nimi on Pikku-Peikko ja hän on yhtä hurmaava persoona kuin isänsäkin. Olen aivan haltioissani, että vihdoin sain Peikon pojan meille kotiin. Itku on tullut ilosta, onnesta ja ikävästä. Ja siitä raastavasta ikävästä huolimatta, olen niin onnellinen että meillä asuu jälleen pieni pala Peikkoa - sen kanssa touhuaminen tuntuu vain niin oikealta! 
Pikku-Peikko on ehkä jopa isäänsäkin kovempi rasavilli, joten vaikka isot pojat ottivat ponin avosylin vastaan, ei niitä etenkään näin hokkiaikana uskaltanut samaan tarhaan laittaa. Siksipä meille muutti tuttavan Tahvo-poni, seitsemän vuotias painimista rakastava pikkuponi! 


Ja poneille menee yhdessä mahtavasti. Tänään on painittu koko päivä. Välillä syöty, otettu päikkärit ja taas jatkettu leikkiä. Ainoa jännitystä ilmaan aiheuttanut asia on ollut kaikkien (luonnollinen) halu pitää Pikku-Peikko omanaan. Isot pojat leimasivat ja ottivat Pikku-Peikon omakseen heti, kun se astui trailerista ulos. Eri rakennuksessa asuvat pikkuponit olivat kuitenkin yön aikana bondannut niin, että Tahvo ei meinaa millään päästää Pikku-Peikkoa ja isoja poikia haistelemaan toisiaan tarhan lankojen lomasta. Päivän mittaa Tahvo on kyllä itse tehnyt tuttavuutta erityisesti Clancyn kanssa, joka haluaisi toki myös olla varsatarhassa :D Vihdoin harrastamisessa on taas järkeä. Kiitos Peikon ♥️

6 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa! Vitsi tulin hyvälle tuulelle tästä. En tiennytkään, että teillä on toinenkin rakennus hevosia (poneja) varten. Oisko mahdollista saada teidän tallijärjestelyistä postausta? :)

  VastaaPoista
 2. Eikä miten ihanaa! <3 Onneksi olkoon uudesta perheenjäsenestä! Oon tosi iloinen sun/teidän puolesta!

  VastaaPoista
 3. Poni = Onni = ♥️
  Aurinkoisia päiviä!

  Maarit L 🙂

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanaa! Onnea koko laumalle!

  VastaaPoista
 5. Etkö enää kirjoita blogia? Harmi, oon vuosia seurannut tätä....

  VastaaPoista