sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Ensimmäisenä adventtina

Ihana ensimmäinen adventti ♥️ Viikon pitkien ja kiireisten työpäivien jälkeen sekä ilma että fiilis ovat olleet tänä viikonloppuna täynnä J O U L U A. Saatiin mieletön ilma adventin viikonlopulle - kyllä kiitos ihana aurinko ja kevyt puuterilumikerros! Olkoonkin, että ratsastuksen kannalta + 5 olisi optimaali. Kaikki sen yli saa Torstenin hikoamaan turreturkissaan pelkästä käynnistä ja melkein kaikki sen ali, no, ei tarvitse tehdä muuta kuin käyntijumppaa silloinkaan. Tänä viikonloppuna pojat ovat jatkaneet pientä lomaansa. Ihana kun ovat saaneet rapsutella ilman loimia. Jo oli aikakin, viime viikon kaatosadepäivien jälkeen. 
Täydelliseen latausviikonloppuun on kuulunut ponien seurustelu (ja hokinvääntö) hetkien lisäksi aamukaffet auringon paistaessa, kevyen lumipeitteen kimaltaessa - kotona on siivottu, leivottu ja koristeltu kuusi ♥️ Kissat ovat täysin hullaantuneita kuusesta ja viettävät eniten aikaa kuusen ympärillä. Kuusi on varmuuden vuoksi köytetty rautalangalla seinään kiinni ja alaoksien pallot ovat muovia - on niillä öisin palloteltukin :D Tästä syystä hienoimmat koristeet ovat siis aivan latvan tuntumassa :P 

Oikein ihanaa joulukuuta ♥️

2 kommenttia:

  1. Heips! Tuun nyt tähän sun uusimpaan postaukseen kysymään yhtä asiaa aiempaan postaukseesi liittyen (2016 hupsis). Minkä kokoiset ne sun Torstenin HW Rambo Micklem Bridle suitset on? Kuvien perusteella ajattelin niiden olevan xfullit? Omalla suokillani on fullit mutta ne ovat hiukan pienet ja mietin vain miten isoksi xfull koko heittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja anteeksi kun vastaus kesti näin kaun. Torstenilla on Large-kokoiset suitset, veikkaisin että ovat ihan normi fullit! Torstenilla on melkein kaikki remmit viimeisissä eli suitsista saisi vielä paljon isommat. Torstenille kaikki entisen hevoseni Inton X-full suitset ja riimut ovat olleet aivan liian isoja.

      Poista