perjantai 12. heinäkuuta 2019

Ratsastuspostaus (haha)

tai ehkä vaan ratsastuskuvia


Edelliset ratsastuskuvat ovatkin toukokuulta. Muistan ajan kun sain noottia siitä, että blogissa aina vaan niitä ridakuvia. Not anymore :D 















Tällä viikolla Torstenin laihdutusohjelma on pitänyt sisällään yhden maastolenkin, yhden lyhyen maastolenkin + irtojuoksutuksen ja kaksi keskirankkaa ratsastustuokiota. Sanoisin, että Torsten on laihtunut jo vähän. Syynä ei pelkästään liikunta vaan myös se, että laidun on huilitauolla. Pojat ovat mun työpäivien ajan tarhassa ja kun tulen kotiin, avaan heille tarhasta portin kujaan joka kiertää laitumen ympäri (puolet, eivät pääse ihan ympäri asti). Rajoitettu syöminen on tehnyt kaikille hyvää. Peikko tosin on koko ajan nälkäinen koska on tottunut ennen yksin tarhanneena vapaaseen heinään ja on aivan naurettavaa, että pitäisi syödä silloin kun talliorja käskee.

Torstenin mielestä on puolestaan todella naurettavaa, että joutuu tekemään töitä helteisessä heinäkuussa. Järkevä tallinpitäjä katsoisi kalenteria ja antaisi lomaa. Kun koko muukin Suomi lomailee! Komppaan Torstenia tässä ajatuksessa, töissä on hyvin rauhallista. 

Oikeasti aina pienen herättelyn jälkeen Torsten on saanut itsensä motivoitua dressagehommiin ihan ok. Olemme harjoitelleet lähes pelkästään siirtymisiä ja suoruutta. Alkuun kun oli sellainen olo, ettei mulla ole ollenkaan hevosta oikealla ja koko poni kulkee änkeää vasemmalle. Paranee paranee mutta viikonlopullekin jäi hieman hommia. 

Ehkä vähän useammin ratsastusjuttuja. Kun onhan ratsastus ihan älyttömän kivaa. Kutkuttelee jo ajatus päästä Clancyn selkään. Sen mystisestä sairastelusta ei ole vielä mitään lisää tietoa. Lisäverikokeissa ei paljastunut mitään ja lantanäyte tuli takaisin puhtaana. Se on syönyt kaksi viikkoa kipulääkettä ja saanut sinä aikana kaksi lievähköä kipukohtausta. Nyt katsellaan hetki, lisääntyykö ja paheneeko kohtaukset ilman lääkettä. Toivottavasti eivät.

Instan puolella My Storyssa perjantai-illan hupivideo, kun Peikko tapasi robotti-imurin :D 
Suora linkki profiiliin tässä! 

Aurinkoista ja  lämmintä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti