perjantai 21. joulukuuta 2018

Joululomalle




































Ponien riemua winterwonderlandissa - tällaisissa fiiliksissa aloitetaan pian joululoma! Clancy on *pikkasen* levoton, Torsten tyyni oma itsensä ja Peikko yrittää parhaansa mukaan muistaa käytöstavat aatto mielessä siintäen. Terroristiveljekset, Rasse ja Basse, eivät ymmärrä joulun päälle vielä mitään mutta ehkä ensi vuonna muistavat olla kilttejä, kun tänä vuonna joutaisivat jäädä ilman lahjoja. Milloin tiputtelevat ruusumaljakkoja lattialle (ja tottakai lempimaljakko pirstaleina) ja koska levittävät hyasinttien mullat valkoiselle villamatolle. Rasavillit. Hiiriä ottavat kuitenkin sisältä (!) sen verran usein, ettei niitä ehkä ihan vielä viitsi ulkoruokintaan laittaa, vaikka sillä heitä uhkailenkin. 

Ei muuten pysynyt kamera mukana eilisessä ilman loimia hurvittelussa. Mikä siinä onkin että pojat ovat jo toista viikkoa laitumella mutta kun loimet ottaa pois, alkoi hillitön riekkuminen ja Torstenkin teki yhden pitkän sivuluisun kompastumisen seurauksena. Näytti onneksi liikkuvan puhtaasti, mutta voi olla että tänään lihaksiin särkee. 

Torsten ei ole ainoa joka on esitellyt sivuluisuja, joululahjatoivelistalla on nastat kenkiin jotta kylätiellä voi kulkea turvallisesti. Kamera otti osumaa ja eikä pitkän putken vaihtaminen lyhyeeseen auttanut, joten voi olla että runkokin hajosi sitten samalla kertaa. Että jos lisätään lahjalistalle myös kamera. 

Ja puhelin, omani kun putosi rappusilta yläkerrasta alakertaan eikä selvinnyt siitä enää. Että vaikka eilen illalla tehtiin kaikki jouluostokset valmiiksi, voi olla että tänään joutuu kuitenkin suuntaamaan joulujuhlan jälkeen ainakin puhelinostoksille. Josko joululoma sujuisi hieman vähemmillä kommervinkeilla? ;D

Ihastuttavaa joulujuhlapäivää ja perjantaita ♥

2 kommenttia:

 1. Hyasintit ovat syötynä vähintäänkin haitallisia kissoille. Onneksi rasavilli kaksikko ei intoutunut sentään syömään kukkia.

  https://www.sympaatti.fi/artikkelit/myrkytykset-kissoilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämän tiesinkin mutta eivät ole osoittaneet mitään kiinnostusta syödä hyasintteja, onneksi!

   Poista