sunnuntai 9. syyskuuta 2018

HIHS tuo koulusuokit Nordikselle, tuletko sinäkin?

Kuka vie mitalit Suomenhevosten koulumestaruuskilpailuista?
Yhteistyössä Helsinki Horse Shown kanssa

© Satu Pirinen

Eilen ratkaistiin 15 parasta suomenhevosratsukkoa taistelemaan tämän vuoden mestaruuskilpailun voitosta Ypäjän Hevosopistolla. Ensimmäisen osakilpailun jälkeen johtopaikkaa pitää Katja Kuokka ja upea Hessin Leevi. Toisena kilpailussa on Anna Kärkkäinen Kulta-ahon Kasimirilla ja kolmantena Elina Kuru Silvolan Hemmingillä. Kaikki top kolmosen ratsukot mahtuivat yhden prosenttiyksikön sisälle, kilpailu on äärimmäisen tiukkaa ja sekös tekee tästä päivästä entistäkin jännittävämmän! 

Jos sunnuntaipäivällesi ei ole vielä mitään ohjelmaa, starttaa Mestaruus Kür klo 14.30 Juhlakentällä. Sisäänpääsymaksu tapahtumaan on 5 euroa ja kuulemma expo tosi kattava. 

Jos suomenhevosia ei pääse ihailemaan tänään Ypäjälle, kuten allekirjoittanut, on mahdollista nähdä mitalikolmikko myöhemmin syksyllä Horse Showssa! HIHS kutsuu ensimmäistä kertaa ikinä mitalikolmikon areenalle miniklinikkaan, vetäjänä Mikaela "Fia" Lindh. Tätä ohjelmanumeroa on odotettu! Pääseekö suosikkisi mukaan mitalikolmikkoon, ketä seuraisit mieluiten lauantai-illan miniklinikassa Horse Showssa? Peukut pystyyn omille suosikeille ja mahtavaa kilpailupäivää kaikille osallisille!

© Satu Pirinen
Suomenhevoset pääsevät näyttämään taitonsa tänä vuonna myös esteratsastuksessa Legendat radalla-showssa perjantaina. 

(ps. eguipeonline pitää tänään ajantasalla!)
(pps. Suomenhevosten ystäville tarjouskoodilla myynnissä lippuja niin perjantain kuin lauantain iltanäytöksiin, molemmissa mukana tietenkin suokkeja! 
Pe 19.10. Kansainvälinen avajaisnäytös 40,50 € (norm. 69,50 €). Suomenhevoskampanjan salasana on SUOKKI1.
La 20.10. Top Sport & Show 40,50 € (norm. 69,50 €). Suomenhevoskampanjan salasana on SUOKKI2.
Klikkaa tästä lukeaksesi tarkemmat ohjeet tarjouksesta. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä.) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti