keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Tervetuloa kotiin

veljekset kuin ilvekset ja muutama kuva päiväreissulta ihanasta kesäkaupungista missä aurinko paistaa ainaälli ja tälli muuttivat tänään kotiin ♥️ Oikeasti pojilla ei ole vielä nimiä eikä vitsailunimet älli ja tälli sovi heille lainkaan. He nukkuivat vierekkäin koko parin tunnin automatkan ajan, ovat tutkineet ahkerasti uutta kotiaan, välillä nukahdelleet ihan hassuihin paikkoihin ja ihmetelleet kamerasta lähtevää ääntä. Todennäköisesti tulevat siihen ääneen vuosien saatossa tottumaan :) Tällä hetkellä on turha kuvitella saavansa kivaa kuvaa jossa näkyisi kaksi kissaa, koska pojilla on menossa iltavilli. Täyttä laukkaa ympäri alakertaa! Muutaman kerran verhoissakin on taidettu roikkua, sen verran paljon heiluvat. Niin rohkeita ja fiksuja pieniä kissoja, ihan sydän pakahtuu! 

Muutama kuva piti napata Naantalistakin, missä kävimme pikalounaalla ennen kissojen hakua. Mikä täydellinen kesäkaupunki, kuin ulkomaille olisi lähtenyt. Harmillisesti kello kävi, jonain päivänä matkaan paremmalla ajalla tuohon tunnelmalliseen merenrantakaupunkiin. Ja samalla reissulla tietysti voisi käydä ihailemassa Kultarannan puutarhaakin.

Jos kuitenkaan yhtään tunnen itseäni, seuraaviin viikkoihin en poistu kotoa minnekään - ihanat ihanat kissanpojat pitävät siitä varmasti huolen. Ja äkkiä pitää kyllä jotkut nimetkin pojille keksiä! 

14 kommenttia:

 1. Voi mitkä Killit <3
  Mä niiin lähden ihan näillä näppäimillä teille aamukahville. Pakko päästä rapsuttelemaan vaaveja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat pikkukisut arvostavat hyvää kahviseuraa <3

   Poista
 2. Niin söpöt pienet kissat!! Onnea uusista perheenjäsenistä <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Jilla!

  Melkein putosin bussissa penkiltä kun olin niin lääpälläni kissaveljeksistä! 😍 Kasper & Jesper tai Ville ja Vilpertti 😀 Onnittelut aivan ihastuttavista uusista perheenjäsenistä!

  Naantali 💕 Mahtavia kuvia! Onneksi maanantaina alkaa loma! Turkuun olen jo menossa lomani aikana pariinkin kertaan joten yhtä käyntiä voi varmasti pidentää niin että ehtii Naantaliinkin.

  Rentoja aurinkoisia kesäpäiviä!
  Maarit L. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ovat kyllä aivan mielettömä kaksikko. Heistä tuli Rasmus ja Sebastian eli Rasse ja Basse :D

   Naantali oli kyllä kesäkaupunki parhaasta päästä, ihana tunnelma! Ja ihanaa lomaa Maarit <3

   Poista
 4. Mä niin tahdon nähdä teidän sisustuksen näiden veljesten kasvaessa ;). Verhot ja sohvat, mitkä ihanat kiipeilypuut. Ja joskus voisi sipaista ruokailuryhmän pöydän jalkaa ja tuoleja, ja ne päälliset vasta kivat onkin. No, eikun ihanat kissat ja onnea uusien paapottavien johdosta. Söpöjä ovat. Milloin saamme kuvat kun veljekset istuvat hevosten selässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, meidän kotona ne sohvat taitaa olla ainoat mitkä on pakasta vedettyjä, kaikki muut huonekalut on jo nähneet paljon elämää eikä pienet tassunjäljet varmasti näy missään. Verhoissa ovat kyllä kovia roikkumaan ;D Onneksi nekin on tuollaisia ilmavia niin ei näy pienet reiät missään, ei siis huolta sisustuksen puolesta!

   Ponit näkivät kyllä kisut kun tulimme kotiin, kantokopassaan, mutta kissat eivät ole vielä poneja nähneet ja tämän kesän saavat olla ihan vaan sisäkissoina. Ja Torsten on niin epäluotettava että sen selkään ei kiipeä yksikään kissa ;D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Heistä tuli Rasse ja Basse! Pilli ja Pulla olisivat myös olleet hyvät nimet, mutta jätetään ne kuitenkin sinne lapsuuden shetlanninponikaksikon muistoihin :)

   Poista
 6. Suloisia kisuja! Minkä ikäisiä ovat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina! 11 viikkoisia ovat. Tiedän kyllä, että kissojen optimaalisin luovutusikä olisi 12 viikkoa, mutta nyt jouduttiin vähän joustamaan, kun luovuttajaperhe halusi antaa kisut kotiin jo tällä viikolla. Hyvin näyttävät kuitenkin voivan ja onneksi heillä on toisensa kaverina :)

   Poista
  2. Harmillista, että varsin monissa luovuttajaperheissä ei olla valmistauduttu pitämään pentuja 12:sta viikkoa vaan haluavat pennuista jo aiemmin eroon. Oma kissani tuli 11 vuotta sitten kotiin 13-viikkoisena. Perhe olisi halunnut luovuttaa jo aiemmin, mutta meillä oli kesälomareissuja ym., joten järjestely sopi heille. Kissamme oli pentueen viimeisiä; osa sisaruksista oli luovutettu jo 8 viikon ikäisenä. 11 viikkoa ei ole kuitenkaan onneksi vielä hälyttävän matala luovutusikä.

   Poista
  3. Sanos muuta. Meille selvisi vasta myöhemmin, että kissat luovutettaisiin hieman aikaisemmin. Onneksi niillä on toisensa ja molemmat osaavat hienosti käyttää vessaa yms, eli en ole huolissani. Nykyäänhän suositellaan jopa 14 viikon luovutusikää ja on siinä varmasti perää, luulisin että erityisesti jos kissa muuttaa yksin.

   Poista