torstai 27. heinäkuuta 2017

Kesäravintolassa

Gula Villassa Isossa vasikkasaaressaMuuttopakkaus on edennyt siihen pisteeseen, että astiat ja pannut ovat nyt laatikoissa odottamassa seuraavan kodin keittiötä. Vaatteita on jätetty vain sen verran esille, mitä nyt tälle ja huomiselle päivälle tarvitsee ja pesukone on laulanut ahkeraan - isommat matot saavat odottaa pesua ensi viikolle :) Kotona on vähän sellainen labyrintti-tunnelma, pahvilaatikoiden seassa puikkelehtiessa. 

Ja koska ne keittiötarvikkeet pakattiin ensimmäisenä, on siivous- ja pakkauspuuhan lomassa käyty ulkona syömässä. Eilistä hellepäivän iltaa seilattiin viettämään Espoon saaristoon, Iso vasikkasaari on Pihlajasaaren ohella suosikkimme saarista, joissa on hyvät yöpymis- ja ruuanlaittomahdollisuudet niin omalle veneelle kuin lauttaliikenteellä liikkujille. Eilen istuttiin kuitenkin valmiiseen pöytään, herttainen Gula Villan kesäravintola tarjosi maittavat lihapullat, viinilasilliset ja köyhät ritarit. Hintataso oli kohtuullinen ja tunnelma vähintäänkin hyvä, tänne tullaan uudestaan :)

Villan pihapiirissä asustelleet lampaat ei muuten paljon välittänyt älä ruoki meitä-kyltistä, vaan käyttivät surutta kerjäysilmeitä pikkupoikiin jotka kantoivat määrätietoisille lampaille vihreää sylit täynnä. Eläimet on niin fiksuja! 

terkuin, omistan ponin joka ei anna laidunkaveriaan töihin ilman väkirehuja. Torstenhan kun juuri näin laidunkaudella tarvitseekin väkirehut neljästi päivässä... On se mahdoton :D

4 kommenttia: