torstai 29. joulukuuta 2016

Riippumattoja ja villahousuja

Onkohan tämä totta laisinkaan 

Kop kop kop, kopoti kopoti kop, välillä täytyy koputella puuta tai kuopsutella jäistä maata - miten voikin ratsastus tuntua näin hyvältä! Kevyeltä ja selkeältä mutta kuitenkin sopivan haastavalta, oma kroppa pistää kapuloita rattaisiin mutta paikoitellen palaset loksahtelee kohdalleen ja niillä hetkillä vanha ja raihnainenkin elää pitkään. Ja jotta ihan oikeasti elää niin ihan kohta alkaa jumppakausi, viimeistään kaukomaan beachillä kun miettii miten saa sk 50 aurinkorasvaa levitettyä joka puolelle kroppaa. Heh heh. 

Ei sentään, mutta sekä minulle että Torstenille sopivat aavistuksen viileämmät ilmat ja villahousut (jotka btw Torsten saa edelleen pitää, kääk!). Talviratsastuksessa on nimittäin puolensa ja hyvänä talvena tasapaino treenien välillä hipoo täydellisyyttä! Lumihangessa syntyy isoa liikettä ja lihaksia ja jäätyneellä maalla luonnistuu kootut askellajit sekä tasapainon harjoittelu. Tällä hetkellä täällä on treenattu enenevissä määrin  kyykkyravia ja laukka - käynti siirtymisiä toooodella tasapainossa, koska muutakaan ei voi ;) Ei välttämättä huono asia ollenkaan. (Oikeasti maneesireissu on jo suunniteltu, koska pakkohan se on kokeilla mihin poni kykenee optimaalilla pohjalla :O)

Mutta sellaista tänne. Nyt lomakohteiden ihmeelliseen maailmaan - hei mihin kannattaa lähteä jos haluaa lämpöä ja rauhaa, riippumaton, kylmän juoman ja turkoosin meren? Kesäinen eurooppa ei kuulemma näin tammikuussa käy, höh. Torstenkin olisi halunnut lähteä mukaan! ;)  

9 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Langkawi on hyvä kohde :D

  VastaaPoista
 2. Tiesin että olet ollut pellolla. Mies tuli töistä kotiin ja kertoi että Pedersin suoralla oli "hevonen pellolla piaffea tekemässä",(osaa sanat piaffe ja passage, olympialaisten kouluosuudet katsottu:)) arvasin heti että Torsten siellä treenaa, mutta missä piffikuvat?:) Treenimetodeista olisi kiva lukea enemmän, ihan alkukäynneistä loppuverryttelyyn saakka. Torsten on hieno.
  Hyvää vuodenvaihdetta teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, hauskaa!

   Itse asiassa juuri tuolla peltoratsastuksella mietin, että yhden piffivideon olisin jo kehdannut laittaa esille tännekin, siinä oli jo tahti ja sellainen tasaisuus, eli se jopa etäisesti näytti piffiltä. Video jäi kuitenkin äidin koneelle ja ehkä mä oikeasti esittelen sen sitten kun se on kympin arvoista ;)

   Treenimetodeista voin hyvin kirjoitella joku päivä, jos vaikka saisin videoitua pätkiä alku-keski ja loppuratsastuksista!

   Kiitos ihanasta kommentistasi ja mukavaa perjantaita :)

   Poista
  2. Hei tämä olisi kiva, minuakin kiinnostaa! :)

   Poista
 3. Ihana postaus taas! Ja meksikoa suosittelen, oltiin karibian risteilyllä muutama viikko sitten ja käytiin kahdessa eri paikassa meksikossa. Kaunis ja LÄMMIN paikka, 30C oli koko päivän ja turkoosia vettä😜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos suosituksesta, Mexikoakin katseltiin mutta päädytiin lopulta Thaimaan paratiisisaareen - sielläkin lämpöä pitäisi riittää :D

   Poista