sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Talviurheilua

Its the most wonderfull time of the year, tralalalaa...
 
 
Hengitys höyryää, sormet jäätyvät ja varpaita pistelee. Sormet sulaa yleensä loppuraveissa. Jostain se talvitreenikausi on kuitenkin aloitettava, nimittäin Torstenin ja minun yhteinen läskistä lihakseksi 2016-projekti. Aina sama homma, joka tammikuussa ;) Toinen meistä todennäköisesti onnistuu, toinen lähtee hakemaan jääkaapista mutakakkua, vadelmia ja kermavaahtoa ja jättää päivän urheilukuvat latautumaan.
 

  
 
 
 
Ihanaa alkavaa (ja lyhyttä!!) työviikkoa, palataan pian :)

19 kommenttia:

 1. On se mallikas peli!

  VastaaPoista
 2. Hyvää uuttavuotta! Kiva kun on taas ratsastuskuvia, Torsten on hyvässä ryhdissä. Tervetuloa talviurheilun pariin. Onneksi kohta on kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi - mittari näyttää -20 astetta ja Torstenilla on päällään kolme toppaloimea... Että eilisillan -11 oli oikeastaan mukavan lempeä ja lyhyessä koulutreenissä tuli hiki, ratsastajalle ;)

   Poista
 3. Mitkä ihme heijastinhanskat sulla on? :D mätsää kyllä bootseihin ja satulahuopaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, tarkkaan ajateltu väripaletti ;) Ei sentään, jouduin lainaamaan äidin hanskoja kesken ratsastuksen kun sormia särki omissa liian ohuissa hanskoissa!

   Poista
 4. Torsten näyttää kulkevan tosi kivasti! :) oonkin sun blogia kauemmin seuraillut anonyymisti, enkä kommentoinutkaan ole, mutta vihdoin sain aikaiseksi sekä kommentoida, että liittyä lukiaksi! :)

  http://riskiraja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Oij, ratsastuskuvia pitkästä aikaa. Torsten on niin kauniin pyöreä niskasta ja kropasta. Liian usein hevoset on kyllä niskasta nutturalla, mutta kroppa tulee lankkisuorana perässä, Torsten ei tee niin.
  Mille se tuntuu olla taas sään armoilla ja mitä Torsten sanoi kun vaihtoi tallia takaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Torsten on aika mallikas vaikka takana miltein viikon verran kävelyä... :) Tai ehkä juuri sen takia :D

   Sään armoilla koskee tietysti lähinnä sadetta, pakkasta oli maneesissakin, joten vielä en tiedä :D Tietysti on mukavempaa treenata huonolla ilmalla neljän seinän sisällä, tosin siitä huolimatta tämä oli oikea ratkaisu niin minun kuin ponin kannalta. Torsten toivotettiin takaisin kotiin hirnauksin, eikä asiassa ollut mitään ihmeellistä. Talutin sen suoraan tarhaan Tolbertin luokse, joten Torsten ajatteli varmaan vain olleensa pidemmällä kisamatkalla ;)

   Poista
 6. Olet maininnut että Torsten on hitaasti kotiutuvaa tyyppiä eikä oikein viihdy vieraissa paikoissa, miten sitten kun palaatte takaisin lähtöpisteeseen, reagoiko silloin myös vai onko heti kotonaan? Hankalia kyllä tuollaiset hevoset jotka liian viisaita ja joilla oma tahto ja keinot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, tosi hankalia! Torsten kotiutui heti kun traikku kaartoi pihalle, ei siis minkäänlaisia ongelmia ja poni on kuin zen konsanaan. Ei tarvitse miettiä, että viihtyykö se, kun on niin täydellisen tyytyväisen oloinen :)

   Poista
 7. Teillä on tyylikäs asukokonaisuus ;) Mielenkiinnosta kyselen miksi päädyitte vaihtamaan takaisin vanhalle tallille, jos olen oikein ymmärtänyt ainakin yksi syy olisi ollut tarhakaverin puute..? Jos tämä oli syy (tai mikä tahansa syy) niin tosi hienosti toimittu, Torstenin parhaaksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tarhakaverin puute oli suurin syy muutolle. Viimeiset viisi vkoa se joutui tarhaamaan yksin, ja se ei vaan voi olla oikein että sosiaalisen hevosen päivän paras hetki on, kun siirrymme maneesijumpalle. Että oli tämä minunkin parhaaksi tehty päätös, ei tarvitse funtsia ollenkaan ponia tai aikatauluttaa päiviä sen mukaan, ettei esim vie hevoselta tarha-aikaa :)

   Poista
 8. Minä ainakin käsitin niin, että tarhakaverin puute oli kai se suurin murhe?

  Sitä kun omiaan tässä omassa pihassa katsoo, väkisin hieman häpeissään miettii miten on joskus antanut hevosensa olla postimerkissä sen 4 tuntia ja loput yhdeksän neliön yksiössään miinus ratsastus. Kesällä sai sentään maleksia laitumella parin kaverin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo - ja Torstenillahan oli asiat hyvin, sillä oli suurempi tarha kuin tämä nykyinen jättitarha, se oli ulkona 7-8 tuntia päivässä mutta yksin on aina yksin! Ja joo, ei mun kyllä tule saveakaan ikävä ;)

   Poista
 9. Torsten on ihana!❤

  VastaaPoista
 10. Ihana nähdä teidät tuolla kentällä! Kaikkea hyvää vuoteen 2016! :)

  VastaaPoista