lauantai 19. lokakuuta 2019

Aurinkoisena syyspäivänä

viime viikonloppuna














Okei, ihan joka viikonloppu ei ole upea aurinkoinen syyskeli, niinkuin viime viikonloppuna. Silloin oli pakko ottaa kamerakin hetkeksi ulos - tänä viikonloppuna sen voi antaa levätä. 
Mutta jos sää ei suosi, niin ehkä arpaonni suosii? Instan puolella (jillalap) on menossa huikea Helsinki Horse Show:n arvonta, mistä voi voittaa kaksi lippua ensi viikon perjantai-illan kansainväliseen avajaisnäytökseen! Olethan jo käynyt osallistumassa? :) 

Tällä viikolla on huhkittu töissä ja hevosten kanssa. Paitsi ehkä Torsten, niinkuin ratsastusmielessä. Se on tehnyt töitä kerran viikossa nyt kolmen viikon ajan. Käy toki liikkumassa melkein joka päivä mutta ihan dressagehommiin ei olekaan ollut enempää aikaa. On vissiin katsonut että Clancy vie enemmän aikaa ratsuna olemisessa ja on kyllä joka kerta töissä näyttänyt parastaan. Hän on ykkösratsu, sitä titteliä ei Clancy vie :P 

Clancyn kanssa on päästy laukkaamaankin valmennuksen jälkeen ympäri kenttää. Pitkät sivut ei lopu kesken kun pituutta naapurin kentällä on 80 m - sitä voi jo sanoa laukkasuoraksi :) Poni tekee huikeaa työtä. 

Tänään kuravaatteet päälle ja ponien kanssa metsälenkille. Vettä tulee kaatamalla ja sisällä on hyvä pitää valoja päällä että näkee eteensä. Great. Ostin viikolla alesta pari sataa tulppaanien ja laukkojen sipuleita, niitäkin pitäisi istutella. Ehkä huomenna sataa vähemmän. 

Säästä viis, hauskaa lauantaita, just sulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti