keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Yes yes yes


Tavallinen, täydellinen kesälomamaanantai. Viikonloppuna olin ehdottanut, josko mentäisiin picnicille läheiselle meren rannalle. Ollaan käyty upealla luonnonsuojelualueella usein kävelemässä mutta picnicille ei olla vielä tänä kesänä ehditty. Meri vetää kuitenkin puoleensa ja mikäs sen ihanempaa kuin loikoilla rannalla ja lukea kirjaa merituulen vilvoittaessa hellepäivänä. Kamera oli tietysti mukana, meri kimalsi kuin siinä olisi ollut miljoona timanttia!









T oli tehnyt ja pakannut mukaan ihanat picniceväät. Eipä vielä tässäkään vaiheessa tullut mieleen mitään, koska tällainen T on aina, huomaavainen ja kultainen!










Levitettiin viltti ihan meren tuntumaan - koko rannalla ei ollut ketään muuta joten saimme vapaasti valita paikan - kippisteltiin lasilliset viiniä ja höpöteltiin varmaan tunnin ajan, kunnes nousin ylös ja hain korista jotain - en enää muista mitä. T jotenkin hassusti kysyi että mitä sä tarvitset ja siinä se oli. Musta sormusrasia ja minä pilaamassa Tn täydellisen kosinnan :D Vikkelästi T nappasi rasian ja polvistui. Yes yes yes, I do!


Loppupicnicin ajan vasemmassa nimettömässä kimalsi kilpaa meren kanssa Tillanderin upea kihlasormus.
Olen varmasti maailman onnellisin tyttö enkä tiedä mitä olen tehnyt saadakseni maailman parhaimman miehen ❤️ jonka kanssa elämä on pelkkää lovee. Rakastan sua ❤️

15 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea! Rakkaus on ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa, paljon onnea teille!!<3
    Tulin pitkästä aikaa lukemaan blogiasi ja nyt täytyy kysyä missä tämä uusi poni majailee vai joko teillä on siirtotallin lisäksi oikea talli? :D instan puolella tulee säännöllisemmin seurailtua teidän elämää ja ai että millaisia kuvia otat..! Niin upeita! Ihanaa, rakkaudentäyteistä kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Ei ole oikeaa tallia (ja vaikka mun mielestä meidän keittiö ja kylppärit on ihan hyvät sellaisenaan ja talli pitäisi rakentaa ensin, on puoliso eri mieltä joten ehkä ensin talon remonttia ja sitten vasta talli, varmaan T aavistelee että mulla ei karsinat pysy kauaa tyhjänä...;D) vaan siirtotallin käytävästä tuli Peikon karsina. Ei se mahdu siellä enää pukittelemaan niinkuin entisessä karsinassaan mutta hyvin pystyy venyttelemään jäseniään kun pitkin pituutta nukkuu :)

      Ja kiitos kauniista kommentistasi, ihanaa kesää myös sinulle!

      Poista
  3. Vau onnea! Hienoja ja kesäisiä kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kuvat ei anna edes ihan oikeutta paikalle, meri ja nuo kalliot <3

      Poista
  4. Yes, yes, yes!

    Sydämelliset onnittelut! Jotenkin on ollut alusta alkaen kun T:stä kerroit vahva tunne siitä, että teidät on tarkoitettu toisillenne. Ihanaa!

    Etähalaus,
    Maarit L. 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Maarit! Tää tindermatch oli kyllä match made in heaven <3

      Poista
  5. onnittelut kihlauksesta nuorelleparille!

    VastaaPoista
  6. Onneksi olkoon! Kosinta harvoin menee niin kuin elokuvissa -ei myöskään omalla kohdallani. :D Aloitatteko jo pian häävalmistelut? Pidätkö itseäsi ns. hääihmisenä vai riittääkö sellainen yksinkertainen ja simppeli? :)

    Juhlimme mieheni kanssa häitämme 3 viikkoa sitten. Menimme kihloihin tammikuussa ja jo silloin oli kiirus varausten tekemisessä, kun monet parit suunnittelevat häitä ainakin vuoden. Saimme kuitenkin kirkon ja hyvän ruuan. Mieluisia juhlapaikkoja ei ollut enää vapaana, joten vietimme häitä lapsuuden kodissani. Kotihäät antoivat häihin lämpimän, rennon ja kodikkaan tunnelman. Teidän kotianne katsoessa tulee mieleen, että se voisi olla häihin otollinen paikka; suuret tilat ja kaunis pihapiiri. Teltta vain pystyyn! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja onneksi olkoon myös teille! Kotihäät kuulostavat juuri siltä mitä minäkin haluan :)

      Mä en oikein tiedä, olenko hääihminen vai en - ehkä sitten kun niitä alkaa suunnittelemaan, paljastuu bridezilla ;) Meillä ei kuitenkaan vielä suunnitella mitään, koska juhla tosiaan olisi hienoa pitää täällä kotona ja sitä ennen täytyy vähän remontoida, keittiö ja terassi ja pihapiiriäkin vähän. Kuitenkin pitkät pöydät ja valkoiset liinat ja tunnelmallinen valaistus ja teltta laitumelle talon eteen - sen verran olen ajatellut :) Samalla haluaisin jotenkin yhdistää merellä olon häihin mutta se taitaa mennä liian vaikeasti toteutettavaksi... Katsotaan aikaisintaan vuonna 2020! :D

      Poista
  7. Mä lähes pilasin kosinnan viime sunnuntaina kirmaamalla luonnonniityltä läheiselle laitumelle rapsuttelemaan heppoja (oma niiden joukossa). Miehen piti ihan käskeä olemaan paikoillaan, että sai homman tehtyä :'D Sama paikka, jossa kohdattiin ekan kerran kunnolla viitisen vuotta sitten.

    VastaaPoista