keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Voimia ja jaksamista

Kouluratsastuksen Kuningattarelle, Kyralle. Hänellä on todettu rintasyöpä - asiasta kirjoitti eurodressage. Paranemista, voimia ja jaksamista toivon koko sydämestäni niin monen hevoshullun suurelle idolille. 

Rintasyöpä on Suomessa yleisin naisilla todettu syöpä. Lähes joka kahdeksas suomalainen nainen sairastuu rintasyöpään jossain elämänsä vaiheessa. Roosa nauha kampanja on syöpäsäätiön rintasyöpää tutkiva ja siihen sairastuvia naisia auttava säätiö. Pienikin lahjoitus tai yhteistyökumppaneiden tuotteiden ostaminen auttaa tutkimuksissa eteenpäin rintasyöpää vastaan. Suurella todennäköisyydellä lahjoittamalla autat lähipiirisi naisia. 

11 kommenttia:

 1. Luin juuri saman uutisen. Kyra on paras!

  VastaaPoista
 2. Vou... Pysäyttävää kuulla tuollaisesta. Kyra on niin suuri ja merkittävä esikuva monelle meistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi en veinannut uskoa uutista. Tai ainakaan halunnut. Onneksi nykypäivän lääketiede on vahvaa - toivotaan, että se auttaa.

   Poista
 3. Todella surullinen uutinen. :( hurjasti tsemppiä Kyralle!

  VastaaPoista
 4. Voi, kun kuulin tästä aamulla, järkytyin kovin. Niin surullista. Toivottavasti sytostaattihoidot auttaisivat, Kyra on kyllä niin suuri esikuva niin monelle. Tädilläni oli rintasyöpä ja hän onneksi selvisi, mutta se oli kyllä pysäyttävää ja nykyään muistankin aina säännöllisesti lahjoittaa Roosa nauha-kampanjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti, todella! Roosa nauha kampanja tekee kyllä hyvää työtä.

   Poista
 5. Olin itse 17v kuin sairastuin ensimmäisen kerran rintasyöpään. Nyt olen 20v ja toinen rinta on poistettu, ja rukoilen syvästi ettei ikinä tarvitse käydä enää samaa läpi.. Kyra on aina ollut itsellenikin idoli. Parasta toivotaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella pysäyttävä kommentti, vetää aivan sanattomaksi. Toivon koko sydämestäni, ettei sinun tarvitse enää rintasyöpää sairastaa.

   Poista