lauantai 17. toukokuuta 2014

Kelpo kuski

Kesäretkellä

Siinä sitä on ... Nimittäin grillikylkeä !

Ihan itse kuskasin ponini Siuntioon. Ja toin sen takaisinkin, ihan itse. Auton avaimet kyllä katosivat reissulla, mutta sattumankauppaa oli, että mukaan oli pakattu vara-avain. (Ei kylläkään ratsastushanskoja, vesiämpäriä, heinäverkkoa ... Mitä kaikkea voi unohtaa reissusta?) Tosin olisi Kynnarin maisemissa viettänyt pidempäänkin aikaa :) No, Torstenilla olisi ehkä tullut ikävä Intoa. 
Radallakin kuskasin ponia ihan itse. Poni ei tällä kertaa päässyt kuskailemaan (pahasti ainakaan) minua. Rata keräsi omat ennätyspisteeni He B:stä, 64,09 %. Pöytäkirjassa oli kasi, seiskoja, kaunis rivi kuutosia - ja sitten yksi viis puol, jonka vuoksi menetettiin isänmaallisemman väriset ruusukkeet kanssakilpailijoille. Poskihihnaan kiinnitettiin likkojen värinen ruusuke - mutta ei Torsten siitä pahastunut. Torsten pääsi myös palkintojen jakoon - viime kaudelta ollaan siis viisastuttu. Viime vuoden kilpailukauden lopussa Torsten oli pistänyt tallilla kiertämään huhun, että hänen hirveä omistajansa pitää ruusukkeet itsellään, vaikka kaikki tietää, että nehän kuuluvat Ponille. Tämä vääryys sai alkunsa siitä, ettei Poni päässyt kertaakaan mukaan palkintojen jakoon ... 

Shhh Torsten, nyt kuunnellaan tuloksia !

Päivä on siis ollut täynnä onnistumisia. Hyvät pätkät veryttelyssä, onnistunut rata, traikun veto - oli muuten ensimmäistä kertaa hevonen kyydissä, eikä tyhjääkään koppia ole tullut ajettua kuin muutaman kerran - nyt loppupäivän voi vain chillata, nauttia auringosta, ruuasta ja juomasta!

Ihanaa viikonloppua teille :)

33 kommenttia:

 1. Onnea:) Ihanan kesäisiä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja onnea hyvästä suorituksesta! :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa kuulla hyvästä suorituksesta!! Paljon Onnea! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut,tiukka kisa! Kauniita kuvia ja kuvattavia.

  VastaaPoista
 5. Vanha tamma lähettää onnittelut KelpoSuomipojalle! Ja vähän ratsastajallekin ;)
  Onnea!!!

  VastaaPoista
 6. Onnea! Siitä se nousukiito lähtee! ;)

  VastaaPoista
 7. Oli kyllä hyvän sorttinen kesäpäivä. Ja todellakin olet ansainnut kelpo kuski tittelisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä mäkin olen vähän sitä mieltä - lähinnä noissa traikkujutuissa ;)

   Poista
 8. Jee hyvä hienot te! Kivaa, että tuli onnistuminen epäonnistumisen jälkeen. :--)

  VastaaPoista
 9. Oi onnea, kaikista hienoista suorituksista! Olitte niin nättejä (Torsten toki komea) kans!

  VastaaPoista
 10. Nyt ehkä jännitit kopin vetoa niin paljon että radalle jännitystä ei enään riittänyt? Itselläni kävi tosiaan näin. Onneksi meillä poni pitää joka reissulla itseni sellaisessa jännityksessä (meneekö koppiin, tuleeko kyljestä ulos, vai matkustaako nätisti niikuin yleensä?) niin ratojen jännittäminen on jäänyt vähemmälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että siinä kävi juuri noin! Mulla onneksi taitaa jännitystä riittää vielä pitkään ihan pelkässä kopin vetämisessäkin, joten onneksi Torsten *kop, kop, kop* suorastaan juokseen koppiin ja seisoo kuin tatti kyydissä ... :) On se hyvä, että on joku muu jännittämisen aihe kuin tylsä tylsä dressage ;D

   Poista
 11. Kiva postaus, ihania kuvia ja paljon onnea hyvästä suorituksesta! :)

  VastaaPoista