keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Jump Pony jump!

EstetreeniäKisojen jälkeisenä sunnuntaina molemmat ponit saivat nauttia vapaasta illasta laitumen äärellä. Maanantaina herkuteltiin kahvipöydässä - matkasta kotipuutarhalle mun täytyy erikseen mainita muutama kohta. Kovaääninen päältä ajeltava ruohonleikkuri, check. Erilaiset polkupyörät kapealla jalkakäytävällä, check. Kaivuri työssään muutaman metrin päässä, check. Intohan nyt selviytyy vaikka mistä, mutta että Torstenkin. On se mahtava poni!


Eilen otettiin hetken tauon jälkeen hyppyjä ratsastaja selässä. Kuolaimena toimi pelham deltalla - vaan eipä se kyllä kovin kummoisesti toiminutkaan, vaikka ensimmäisillä kerroilla pelasi hyvin. Torsten keksi heittää kielen väärälle puolelle, joten voitte arvata, että noin kovan kuolaimen kanssa se ei ole leikin asia. Ihan sileälläkin, paksu nivel suussa kuolaimen joutuessa väärälle puolelle, tilanne pitää korjata ja vasta sitten voi jatkaa työskentelyä. Kovin montaa hyppyä emme siis saaneet aikaiseksi, kun piti keskittyä jatkuvaan kielipeliin ... Ne muutamat hypyt mitä otimme, sujui kuitenkin melko hyvin. Ratsastajan istuntaa ei oteta huomioon ;) 


Tänään otettiin revanssi esteiden kanssa - suussa Sprengerin turnado. Ehkä nuo muutamat hassut kerrat kovemman jarrun kanssa on takoneet ponin päähän vähän rauhallisuutta, sillä kovia rykäisyjä ei saanut kuski tänään kokea, vaikka toki esteille reipas imu olikin ;) Muutama onnistunut hyppy ja hyvänmielen duuni tihkusateessa riitti, tästä on oikein hyvä jatkaa. Kohti kisakenttiä ja helppoa estehyppelöä ja tasaisia ratoja. Ja ennen kaikkea, parempaa esteistuntaa kohti ... Estetuntien kuume kasvaa ;) Jonain päivänä! Ennen tulevien haasteiden tai unelmien toteuttamista, on tärkempääkin harjoiteltavaa. Ajankohtaisempaa - ja aika paljon todennäköisempää! Nimittäin vihreään totuttelua :) Huomenna voi olla onnellisia hevosia heti aamutuimaan, kun pojat pääsevät puoleksi päiväksi laitumelle. Aika ihanaa. Kesä, laidun ja hevoset. Is there anything better?

Aurinkoisia hellepäiviä loppuviikkosi :)

*muoks* Jos joku tietää läntisellä Uudellamaalla hyvän, rauhallisen ja rohkean esteratsastaja/valmentajan, joka hyppää ja valmentaa ratsukoita ja tulisi kotitallille, saa suositella kommentilla tai sähköpostilla jilla.lappalainen@hotmail.com. Kiitos paljon :))

16 kommenttia:

 1. Kyllä teistä vielä esteratsukko saadaan ;)

  Torsten kyllä tosissaan vetää esteelle :D ja ihana toi video!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kesäisiä kuvia! :) Hyvin meni!

  VastaaPoista
 3. Hihi, Torstenillahan on ihan samanlainen jättisuperimu esteille kuin Akulla. :--D Hauska!

  Ja jep, ihana kesä! Hepat ovat varmasti enemmän innoissaan vihreydestä, mut munkin innostus on kyllä aika kovaa! :--)

  VastaaPoista
 4. Oho, väärä profiili ;) Mutta mahtava höyryjuna-Torsten! T. Into-fani

  VastaaPoista