sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kokemusta ja inspiraatiota

Viikonlopun kisakuulumisia


Valmistautuminen päivän kilpailuihin tapahtui löysin rantein. Perjantaina poni sai viettää vapaata, lauantaina ratsasteltiin hetki illan suussa ilman viilentyessä ilman satulaa, paljain varpain ... Kuumuus on tehnyt tehtävänsä, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että lähinnä ratsastajalle ;) Ranta- ja terassielämää, siitä on kuluneet, mahtavan aurinkoiset ja lämpimät päivät tehty!Chilli meininki jatkui tänään. Olen niin tyytyväinen, että ihan itse ajoin taas ponnysen kisapaikalle ja takaisin. Ratsastukselliseen antiin voisi olla pettynyt, mutta kaiken muun toimiessa - hieno kilpailupaikka, aikataulut, ilmapiiri, kilpailukumppanit - ei pidä jäädä pikkujuttuja murehtimaan ;) Etenkin, kun mukana oli muutamia hyviä pätkiä - sitten loppuverkassa.

Ratsastin He A:2 radan prosentein 57,92 %. Lukiessani loppukommentteja Torstenille, rupesi naurattamaan. Jos tuomari aloittaa lauseella "Hauska hevonen", ei kouluratsastus ehkä ole oikea laji ;)


Kesäretki tarjosi rutkasti kokemusta - ja vielä enemmän inspiraatiota ja treeni-intoa katsellessa samassa luokassa leijuvia, upeita puoliveriratsuja kera kauniin ratsastuksen. 

Mutta nyt, nyt täytyy keskittyä hurraamaan ja kannustamaan ja jännittämään Leijonat MM-kultaan !! Mahtavaa peli-illan loppua teille !

6 kommenttia:

 1. Hieno aurinkoinen kisapäivä :)
  Näitä lisää !

  VastaaPoista
 2. Kun ei nyt Leijonia tavata torilla niin kai me sinut ja Torsten Salossa tavataan? ;)

  Kouluratsastuksen pitäisi olla paljon hauskempaa mitä se tällä hetkellä on, joten tehän olette edelläkävijöitä, jos tuomari kerran sanoi, että hauska hevonen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oli kyllä aikamoista tuomaripeliä eilinen ottelu ... Sääli!

   Mutta se Salo ... Sitä mä mietin vielä :D

   Ja joskus, edes joskus olisi kiva jäädä mieleen tms. ihan kouluratsastuksellisista avuista ;D

   Poista
 3. Ei kahta ilman kolmatta... :) Jonkun pitäisi ostaa tämä hieno nuorukainen leijailuun: http://www.hevoniemi.com/Avagon%20varsa%202.html
  Täysveljensä näin EBEFissä joitain vuosia sitten ja oivoi miten leijaili upeaa raviaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, tänään tuntui nuo kaksi pöhköä ihan liialta ... :D Mutta hieno varsa, ehdottomasti!

   Poista