lauantai 18. tammikuuta 2014

Viikon kuulumisia

Arki kului töissä ja laiskotellen. Sekä sulatellessa jäätyneitä sormia. 

Kotiin on saapunut viikonlopun mukana keväisempi tunnelma. 
Joulu väistyi pastellisävyjen ja lisääntyvän valon tieltä.

Alkuviikon tein sijaisuuksia koululla. Loppuviikon toimin assarina toimistolla. Meillä oli perjantaina koko henkilökunnalle koulutus Muutoksesta. Että miten muutoksia käsitellään, miten niihin suhtaudutaan. Itse olen ollut aina vähän muutosvastainen ihminen. Ennen kaikki oli niin paljon parempaa :)) Kun ikää on tullut lisää, olen tajunnut, että mikään ei ole varmaa tai pysyvää. Koko elämä on yhtä suurta muutosta. 

Poneilla viikon jokainen päivä on kulunut lähes samalla kaavalla. Lomaillen ! En ole ottanut stressiä ratsastuksesta. Vaikka pakkanen viime talvien huippulukemiin nähden ei ole ollut paha, tuntuu silti liian kylmältä ratsastaa. Niinpä pojat ovat saaneet vain porkkanoita ja rapsutuksia. Torstai oli poikkeus, silloin läksimme lyhyelle kuutamomaastolle. Ilma oli mitä satumaisin! Iso kuu valaisi hyvin valaisemattomilla osuuksilla.  

Myös pieniä rehuostoksia on tullut tehtyä. Nyt pojat syövät Horzelta haettua mysliä, minkä suosituksessa luki mm näin; "Oripäiviin valmistuvalle". Into ja Torsten ovat ihan tohkeissaan uudesta herkustaan ;) Eräs lukija kysyi pari postausta takaperin Torstenin ruokintaa. Vastasin silloin kysymykseen väärin. Torsten syö päivässä vajaa 1½ l kauraa ja ½ litraa mysliä. Muuton jälkeen olen  unohtanut nostaa kauran määrän normaaliin kahteen litraan. Nyt poni on kuitenkin niin kevyellä, että saa jatkaakin tuolla hieman pienemmällä määrällä. Ja hyvin tuo määrä on töitä tehdessäkin ponilla toiminut. 

Ja koska elämä on ikuista oppimista, huomasin eilen, että osa teidän kommenteista menee minulle vieraasta syystä automaattisesti roskaposteihin. Nyt olen julkaissut vanhoihin postauksiin niitä kommentteja, jotka ovat "kadonneet bittiavaruuteen". Pahoittelut tästä, jatkossa täytyy tsekata roskista aina silloin tällöin! 

Arki ei kyllä tällä viikolla eroa juuri viikonlopusta. Tiedossa on molempina päivinä töitä - eikä yhtään baareilua ;) Hyvä välillä niin. Ehkä korvaan juomatta jäämät kalorit jollain muulla herkulla. Eilen tunsin itseni vähän huijariksi, kun balettitunnin (jo toisen!! ;)) jälkeen söin valtavan palan suklaakakkua. Taitaa olla niin, että (tänäkin) kesänä rantakunto tarkoittaa hiekalla makaavaa (valkoista) hyljettä, ei sikspäkin omistavaa sporttimimmiä :) 

Rentoa ja aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Oih, tiedän niin tuon valkoinen-rantahylje lookin! :D Toiminut tähänkin asti, tuskin tulee muutosta ensi kesäksikään ;) Terkkuja hepoille! :)

  my-life-around-snapshots.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo, jos ei äkkiä saa itseä sohvalta ylös niin rantahylje on the look ;)

   Poista
 2. Pakkasissa on puolensa. Kerkeää tekemään (jos huvittaa) rästihommia kotona. Tai fiilistellä soffalla...
  Leikitään että pojilla oli talviloma. Nythän ON talvi ;)

  Ihanan puuterinen tunnelma ruusukuvissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, onhan tuokin tietysti tapa ajatella :P ;)

   Poista