lauantai 4. tammikuuta 2014

Satuhetki

Mä rakastun helposti kaiken näköiseen hömppään. Rakkausleffoihin ja tv-sarjoihin. Onnellisiin loppuihin. Täysin epätodellisiin tarinoihin. Uskoa ja toivoa ja rakkautta, niitä pitää elämässä olla. Ystävien ja hevosten lisäksi. 

Näin talviaikaan rauhoitun omaan epätodelliseen satuhetkeeni iltaisin. Laitan DVDn pyörimään, nappaan herkut eteen ja nautin. Huokailen ihastuksesta, elän sarjojen mukana. Viime päivinä olen uppoutunut New Yorkin vilinään Sinkkuelämän muodossa. Herkuksi olen varannut juustoja, hirviä ja hedelmiä. Niin, siis hirven muotoisia näkkileipiä :)) 

Ja voi, mä voin katsoa jaksot yhä uudelleen ja uudelleen, ja joka kerta ihastua ja vihastua yhtä paljon, kuin ensimmäisellä kerralla. Se on niitä hetkiä, kun pääsee irti arjesta - eikä ole väliä, onko arki ihanaa vai kaaoottista vai molempia - ja saa vain olla. Ajattelematta, välittämättä, tekemättä yhtään mitään. Just go whit the flow. Jokainen tarvitsee joskus oman satuhetken!

Mikä on teidän tapanne irtautua arjesta, vai tarvitsetteko edes sellaista?

7 kommenttia:

 1. Mäki uppoudun kaikkiin sarjoihin niin vahvasti, että irtioton jälkeen paluu omaan arkeen tuntuu siltä ku pilvien päältä putois :D Se on kyllä ihanaa kun osaa elää mukana tollai - antaa toisinaan kummasti piristystä !

  Tv sarjojen sekä leffojen lisäksi otan välillä breikkiä ihan musiikkia kuunnellen. Käperryn peiton alle, laitan kuulokkeet korville ja Spotifyn pyörittelemään sillä hetkellä parhaalta tuntuvaa soittolistaa. Se on niin rentouttavaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S. Haastoin sut !! http://puoliverinenprinssi.blogspot.fi/2014/01/haaste-hevosenomistajalle.html :)

   Poista
  2. Totta, musa rentouttaa myös! Mä oon huono käyttää kuulokkeita - mutta saunaan mennessä siirrän läppärin kylpyhuoneeseen ja sitten spotify soimaan :D

   Kiitos haasteesta! :)

   Poista
 2. Mä rentoudun myös sarjoja katselemalla, mutta myös tallilla käyminen on mulle sitä rentoutumista ja arjesta irtautumista, varsinkin maastolenkit ilman satulaa hömppäillen ja karsinan siivous ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, etenkin karsinan siivouksessa voi uppoutua vaikka ja minkälaisiin maailmoihin ... :D ilman satulaa ratsastamassa ei edes tarvitse ajatella satuja ja tarinoita, kyllä se hevonen on siinä ihan tarpeeksi :))

   Poista
 3. Itse kans rentoudun sarjojen seurassa.
  Parasta on kun vetää peiton korviin ja tietää et ei oo kiire ja saa upputua sarjaan ihan täysin mielin :)
  Ja tallilla käynti tottakai :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sohvalla etenkin villapeittoon on ihana käpertyä :)

   Poista