lauantai 11. tammikuuta 2014

Lunta !

Jippikayjeijei!


Lyhyt, rento, erikoinen maastolenkki takana. Sisko oli nimittäin vierailevana tähtenä Inton selässä :) Sisko, jonka kanssa nuorempana yhdessä harrastimme hevosia, vaihtoi vuosia sitten kuran, kylmyyden ja sateen tyylikkäisiin merkkivaatteisiin, laukkuihin ja kenkiin. Toisinaan ei voi muuta sanoa, että fiksu päätös ;)) Mutta ei tänään. Hiljalleen satava lumi, rauhalliset hevoset hiljaisella tiellä kävelemässä ja ihmettelemässä lasten hyppimistä trampoliinilla, lampaita ja ankkoja aitauksissaan tekivät tämän päiväisestä maastoiluhetkestä sellaisen, jonka muistaa sitten vanhana kiikkustuolissakin :)) 

Nykyään sisko harrastaa pikavisiittejä tallilla kahdesti vuodessa :)
Nyt suihkun kautta viettämään iltaa Helsingin sykkeeseen. Oikein ihanaa lauantaita teille <3 

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä yksi parhaista päiväkävelyistä <3  VastaaPoista
 2. Ihanaa katsoa näitä sun maastoratsastus- kuvia! Olen itse maastoillut muutamia vuosia sitten samoissa maisemissa ja tulee paljon hyviä muistoja mieleen :) varsinkin tämä lammasaitaus - ei tiennyt kumpi pelkää toisiaan enemmän, lampaat suokkipappaa vai suomenhevospappa lampaita ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma on niin pieni :) Kyllä meillä ekoilla kerroilla oli vähän jännittyneisyyttä ilmassa, mutta nykyään tuntuu, että eläimet ovat vain kovin kiinnostuneita toisistaan :)

   Poista