perjantai 31. tammikuuta 2014

Kolmas vuosi käynnistyy

Tai no, onhan se jo käynnistynyt ... ;)

Blueberry velvetOlen aika huono muistamaan merkkipäiviä ja blogin kaks vee synttärit jäi juhlimatta virallisena päivänä. Vaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Blogin ensimmäinen kirjoitus julkaistiin 23 tammikuuta 2012 - ja edelleen on ihan yhtä kivaa kirjoittaa, kuin ensimmäisten postauksien aikaan :) Itseasiassa, jopa kivempaa. Lukijakunta on laajentunut vähän perheen ulkopuolelle :)

Ja lukijathan blogin tekee. Keskustelut kommenttien, sähköpostien ja livetapaamisten muodossa, kaikki on ollut tosi hienoa! Hymy nousee väistämättä huulille, kun tykkäysnappi ja matkamittari raksuttaa eteen päin - sillä ihan niinkuin kaikki bloggaajat, jotka ajattelevat kirjoittavansa vain itselleen, Julkaise-nappia painamalla kirjoittavat myös muille.

Kiitos siis teille, ootte ihan huippuja :)) Ja kun kaikki lukijat eivät ole olleet alusta asti mukana ;), tähän postaukseen voi heittää mieltä askarruttavia kysymyksiä tai esittää toivepostausaiheita - ja kertokaa toki itsestännekin jotain ja linkatkaa mahdollinen blogi mukaan myös :)

Skål, tehdään tulevasta vuodesta entistä hauskempi! <3

17 kommenttia:

 1. Nå skål! Paljon onnea! Tää on ihan huippublogi, jonka teksteistä tulee hyvälle tuulelle ja kuvissa silmä lepää. No, tän postauksen kuvat on kyllä vähän kiusantekoa - pakko lähteä kauppaan hakemaan jotain herkkua :)

  VastaaPoista
 2. Amalia sen jo hyvin kiteytti; yksi lempiblogeista on tämä! Onnea! :)

  VastaaPoista
 3. Blogisi on suosikkini, luen joka postauksen, koska pidän sen välittömästä ja lämpöisestä tunnelmasta ja nautin sen kuvituksesta. Onnea ja menestyksellistä jatkoa blogille ja sinulle sekä hevosillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla ! Hyvää jatkoa myös sinulle :)

   Poista
 4. Hei, mulla on muutama kysymys! ;)

  1. Miten jaksat olla aina noin iloinen, pirteä ja positiivinen? (Saako sitä myös jostain purkista, mikäli saa, niin mistä?)

  2. Miten saat arjenkin vaikuttamaan aina juhlalta, tai luksukselta yleensäkin? (Saako sitäkin purkissa?)

  3. Mistä noin ihania Intoja löytää? (No nyt ei varmaankaan sieltä purkista! :D) Eikä siis mitenkään Torstenia väheksymättä!

  Oot niin mun idoli! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä mikä kommentti, ihana :D Kiitos!

   Mä en jaksa lukea blogeista suurta valitusta ja elämän vaikeutta. Sitä meillä jokaisella on ihan riittävästi omasta takaa. Oikeassa elämässä haen aina asioiden valoisan puolen, joten samalla linjalla yritän kirjoittaa blogiakin ;) Hevosten kanssa kerron toki niin ylä-kuin alamäistä, mutta omasta elämästä kerron aika pitkälle vain helppoja asioita. Vaikeat jutut pidän itselläni :D

   Mutta Into. Ei sellaisia valitettavasti taida olla muualla :D Mä kloonaisin Sedän, jos voisin :D

   Poista
 5. Aika lailla austa saakka luettu blogiasi,ja toivon että voin vielä jatkossakin lukea elämänmyönteisiä,positiivisia, aidosti hevosen henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista välittäviä ja hyvin kirjoitettuja tekstejäsi. Kiitos! -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi ihanasta kommentista! :))

   Poista
 6. Kiitos kivasta hyvänmielen blogista. Muistan aina kun Into seisoi teidän nykyisen tallinne käytävällä ja säihkyi kuin jalokivi. Äitisi hieman yskähti kun nuuhkaisin Intoa ja sanoin, että tuoksuu ihan puoliveriseltä <3 She on she Shine :D

  Kuvaajan kannattaisi oikeasti harkita freelancer -keikkoja ruokakuvauksen puolelle. Saatte taatusti hernekeitonkin näyttämään fine diningilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Olin vielä silloin niin nuori etten tiennyt että hevosilla on rodunomainen tuoksunsa ;)
   Nykyään tiedän että Jillan poijat tuoksuvat aurinkoiselle, lämpöiselle kesäpäivälle. Jotenkin lohduttavaa näin talvella kaivautua loimivuoren alle tuoksuttelemaan kesää :)

   Tuosta kuvaamisesta olen ihan samaa mieltä. Mähän otan nykyään vaan ratsastuskuvat ja joitakin heppakuvia, Jilla ottaa itse kaikki hifistely ja fiilistelykuvat, Ja ne ovat tosi kauniita !
   Extra-bonuksena on kiva toisinaan päästä maistelemaan kaikkia herkkuja... :)

   Poista
  2. Paras hevosen tuoksu oli nuoruudesta tutun issikkatamma Kian tuoksu. Tyttö tuoksui ponilta :) Joskus harvoin omat pojat tuoksuu ponilta - joten kyllä minäkin sanoisin, että ainakin näin talviaikaan, tuoksuu molemmat pojat enemmän puokkareilta kuin suokeilta :D

   Kuvista kiitos :) Viime viikolla viimeksi tein itselleni pikaiset ja herkulliset purkkihernekeitot, ja se on kyllä niin kauniin väristä, että oli kyllä vähän huono esimerkki ;)

   Poista
 7. Onnea blogille, joka kuuluisi suosikkeihini, vaikka sukulaissuhdetta ei olisikaan :)

  Blogissasi viehättää sen hyväntuulisuus ja konstailemattomuus. Luonnollisuus. Aitous.

  Hyvänmielen blogiksi minäkin tätä kutsuisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kiitos - ja iso kiitos blogin heppakuvituksesta. Eihän tämä blogi olisi mitään ilman niitä ... !

   Poista
 8. Onnea blogille, on ollut mukava lueskella :) jatka samaan malliin!

  VastaaPoista