tiistai 14. tammikuuta 2014

Tyytyväinen ratsukko

Maanantain peltotreenissä


Eilen, elohopeamittarin laskiessa yhdeksään pakkasasteeseen, oli suunnitelmanani ratsastaa molemmat pojat hyvin tehokkaasti. Lyhyesti ja ytimekkäästi ;) Kävelyä ja ylämäkijumppaa muutama kerta laukassa. Sitten ratsun vaihto. Ja suoraan kotiin sulamaan :D

Kun oli pukenut riittävästi vaatetta päälle, suunnitelma muuttui. Helpottavaa kun ei palele ;) Torsten pääsi bodypumppiin ja Into hullutteli viereisellä laitumella kuin mikäkin Hugh Hefner. Ylänappi auki rintakarvat vilkkuen ;) Molemmat suorittivat tehtävänsä oikein hyvin! Ja pitkästä aikaa olin omaankin suoritukseeni tyytyväinen. Ei raippaa, ei kannuksia, ei puristusta eikä pakkoa, vain hyvää energiaa. 

Torsten oli melkoisen reippaalla päällä. Ei juossut alta pois, teki töitä koko kropallaan, mutta muutamia extrasivuaskeleita oli kuvioissamme silloin tällöin mukana. Kun ne jäivät pois, ponny oli super. Vaikka viimeisimmästä koulujumpasta on jo vaikka ja kuinka monta päivää! Käsittämätön poni :) Ravi oli ilmavaa, isoa ja tahdikasta. Vähän mun täytyy antaa enemmän niskaa pellolla mennessä kuin sileälllä pohjalla töitä tehdessä, mutta hyvin huomaa, miten paljon varmajalkaisemmaksi poni on reilussa kuukaudessa muuttunut. Ensimmäiset kerrat samaisella pellolla ratsastaessa tuli paha mieli ponin takia, joka kompuroi jatkuvasti omiin jalkoihinsa. Harjoitus tekee mestarin - tai ainakin varmajalkaisemman ponin :)) 

Jahas, se ois taas niinku töitä!
Tänään hienot ratsut pääsevät raikkaaseen pakkasmaastoon. Työpäivä on kulunut iki-ihanien kolmosluokkalaisten kanssa joten ei ollenkaan huono tiistai :)
Toivottavasti teidänkin päivään kuuluu kivoja juttuja! 

10 kommenttia:

 1. Hyvältä kyllä näyttää :)

  VastaaPoista
 2. Ja taas ihania kuvia, ihana keli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana aurinko näyttäytyi pitkästä aikaa :) Kiitos!

   Poista
 3. Kaunis värimaailma kuvissa ja wau mikä ratsukko. Kyllä polvi nousee ja kinner taipuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit olivat tosissaan kohdillaan :) Ja ponilla liikettä ! Vitsi kun sen liikkeen laajuuden saisi kentälläkin esille!

   Poista
 4. Sulla on joka kerta aivan upeita kuvia! Pakko kysyä, kuka niitä ottaa? Varsin ahkera kuvaaja! Ja hienon näköistä menoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mun hovikuvaaja on ihan huippu - äiti ;)

   Poista
 5. Kiitos Jilla. Ja muut kuvia kehuneet.
  Kamera paikkaa (vielä toistaiseksi) kuvaajan sokeuden.

  Onneksi poni tykkää peltoilusta, sillä tausta se on mikä kuvan tekee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Jos tausta on hyvä, pääsee ratsastajakin paljon helpommalla ;)

   Poista