maanantai 27. tammikuuta 2014

Viidenkympin villitys

Jokainen tietää, mille näyttää viidenkympin villitys. Vanhemmat tädit ja sedät tajuavat olevansa (vielä hetken) elämänsä kunnossa, villejä ja meneviä! Se tietysti mahdollistaa extempore lomamatkat, urheiluautot, korkeat korot, villit illat ystävien kanssa nuoruuden drinkkejä siemaillen... Hieman hiipunutta markkina-arvoa nostetaan reippailla sauvakävelyillä tai kuntosalilla huhkien. Viisikymppisenä kuuluu näyttää hyvälle ;)Noh, tässä muutaman viikon ajan seurattuani Setähevoseni Inton puuhailuja, täytyy sanoa, että Herralla on todellakin menossa noin viidenkympin villitys. Ihan normaalitkin arkirutiinit pitää hoitaa astetta viileämmällä olemuksella, katsella meitä tavallisia taivaan alla tallaajia hieman alaspäin ... Niinkuin Setä olisi parempikin rockstar. Ja onhan se, tosin ihan vaan mamman oma rockistara ;) 

Rinta rottingilla, vatsa vedettynä sisälle, kaula kaarella Into kuljeskelisi tiukassa valkoisessa V-aukkoisessa t-paidassa, jos vain olisi vähän lämpöisempää. Rintakarvat näkyvillä, lihaksiaan pullistellen ;) (Näin pakkasilla vain villahousut pilkistelevät toppaloimen alta...)
Jekkujaan Into tekee päivässä enemmän kuin jaksaa laskea, ilmasta viis. Karkailee, tönii, komentaa, huutaa koko laumalleen, vahtii tiluksiaan. Naureskelee muiden kömmähdyksille. Riekkuu - myös narun päässä. Aukoo riimunnarujen solmut. Ja Torsten, se on saanut kyllä taas kovaa muistutusta asemastaan tässä perheessä! Poni saa tehdä vasta kun saa ylemmältä taholta luvan - jos saa... ;) 
Into kiehuu ja keittää (yli) ratsastaessa dressagea, sillä hänen ratsastajansa on ihan lälly eikä anna Sedän näyttää todellisia lahjojaan. Mahtaa olla kamala rasite sellainen ratsastaja. 

Täytyy tsekata tilukset ...

No onpas blondilla pipo tiukalla... Pitäisköhän vähän tönästä?

Siis kattokaa tota pullamössöponia ... Ja sitten mua!

Inton charmi puree <3

Vaikka Inton villitys on meille kahdella jalalla käveleville toisinaan raskasta, on ihanaa nähdä Into niin hyväntuulisena. Pilkettä silmäkulmassa ja kevättä rinnassa :)) Toivottavasti pitkään! <3

14 kommenttia:

 1. On se Into kyllä komea setähevonen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Into <3 kyllä setähevosella nyt täytyy hieman erioikeuksia olla ;) hauskasti kirjoitettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sedällä on alkaa olla jopa hieman liikaa etuoikeuksia... Se on se ikä :D

   Poista
 3. Into on mun "rakkautta ensi silmäyksellä" kohtaloni. Sen vuoksi se saa anteeksi kaikki viidenkympin villityksen aiheuttamat lieveilmiöt :)
  Ihan paras Hevonen <3

  VastaaPoista
 4. Into on niin suloinen setä :D
  Vaikka tosiaan varmaan aikalailla vaatii jaksamista blondilta ;D

  VastaaPoista
 5. sä oot tosi kaunis ja sun hevoset kans on tosi komeita.

  VastaaPoista
 6. Inton charmi todella puree! Ai että!

  VastaaPoista
 7. voi että, ihana Into! Niin hyväntuulisen näköinen aina :)

  Kaverin arabiruuna heittäytyi 23-vuotiaana kunnon machoksi, kun tammakaverin synnytys lähestyi. Heitteli etujalkaansa ja oli "Tosi Hurja" mikä oli kyseisen hevosen kohdalla täysin huumoriosastoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä Intokin menee ihan tuohon huumoripuolelle komenteluillaan ja riekkumisellaan ;)

   Poista