sunnuntai 8. joulukuuta 2013

8. luukku

8. Luukku

Vaikka jouluhärdelli aiheuttaa useimmille meistä enemmän tai vähemmän stressiä ja kiirettä, täytyy välillä muistaa rentoutua!Mikäli arki ja adventit ovat vilahtaneet vauhdilla ohi, on viimeistään joulun pyhät rentoutumisen ja rauhoittumisen aikaa. Meillä on perinteenä katsoa aattona tai joulupäivänä jouluisia elokuvia koko perheen voimin. Olo on aika bueno, kun ensin on syönyt itsensä ähkyyn, ja sitten saa rojahtaa sohvalle aivot narikkaan leffan pariin - ja ehkä vielä maistella vähän herkkuja ... ;) 

Ja vaikka elokuva itsessään ei ole pääasia, vaan rento yhdessäolo, on jouluiset leffat tosi kivoja! Tässä omia lemppareitani, jotka vuosi toisensa jälkeen ovat täynnä tunnelmaa, iloa ja loistavia näyttelijöitä ;)

theHoliday

Love actually

Home Alone

Home Alone 2

Lumiukko :)

Vaikka joulukalentereita en televisiosta enää seuraakaan (voi kun joskus kerkeisikin iltapäivästä telkun ääreen!)  niin lapsuudesta muistan TV2 esittämän Tonttu Toljanterin joka on aivan huippu! Toljanteri kuuluu seikkailevan jälleen uusin jaksoin joulukalenterissa, joten ehkä jossain välissä on pakko parkkeerata perä penkkiin ja katsoa vieläkoToljanterin tonttuilut iskee ;)


Mutta nyt pidemittä puheitta leffailtaa viettämään, pikaisesti kysyn kuitenkin : Mikä on sinun lempparisi jouluisista leffoista? 

P.s. Niin, ja tänään ei katsella joululeffoja, vaan jotain vielä parempaa... George Clooney ja Brad Pitt pyörii subilla! ;)

14 kommenttia:

 1. The Holiday on ehdottomasti paras, se on vaan niin loistava leffa ja aina vaan jaksaa katsoa uudestaan. Myös nuo muut laittamasi kuuluvat omiinkin suosikkeihini, mutta The Holidayta ei voita mikään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä iiihana :)) Niin hyvät näyttelijät, niin kauniit maisemat!

   Poista
 2. Perheleffailut ovat parhautta! Ja jos perinteisesti nukkuu alku ja lopputekstien välisen ajan, ei "klassikoihin" kyllästykään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä niitä voi katsoakin kyllästymättä :P

   Poista
 3. Moi! Tää ei nyt kyllä mitenkään liity aiheeseen, mutta olen lueskellut tätä sun blogia jo pidemmän aikaa... :) Mulla on mystisesti ontuva hevonen, jonka kuvat on puhtaat ja yksi vaihtoehto olisi tuo skintti... Korvaako Tapiolan maksimi ellkuluvakuutus skintin, osaatko sanoa? Jos Tapiola ei korvaa, niin täytyy ehkä jättää se pois laskuista, kun on muuten liian kallis. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten tylsää :(( Meillehän skintistä ei ollut oikein mitään hyötyä, joten kannattaa tosissaan miettiä, kun on niin hintava. Me soitimme tapiolaan (sama vakuutus kuin teillä) ennen skinttiin menoa, ja odotettiin päätöstä sieltä ennen kuvaamista. Ne kyllä korvas, mutta mun mielestä se ei automaattisesti kuulu tuohon laajaan vakuutukseen - meillä syynä korvaukseen taisi olla, että Torstenille alkoi olla viimeisiä tutkimusmuotoja hankalan luonteensa takia. Kannattaa suoraan soittaa sinne ja kysyä. Tsemppiä paranemiseen!

   Poista
 4. Täältähän näkee Toljanteria! Pitäisiköhän sitä itsekin fiilistellä ja katsoa? :D Muistan myös lapsuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos linkistä, nyt ei ole enää mitään syitä olla katsomatta Tontun toljailuja ;) :D

   Poista
 5. Kiitos paljon avusta! Täytyy soittaa Tapiolaan. KIITOS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti korvaavat ja saatte ontuman syyn selville!

   Poista
 6. Ehdottomasti Lumiukko on jouluelokuvista perinteisin ja se pitää katsoa ihan joka jouluaatto. Ihan kylmät väreet juoksee, kun se tunnari soi. :)

  VastaaPoista
 7. Edelliset kuuluvat munkin joulusuosikkeihin ja niiden lisäksi vielä pitää katsoa Just Friends - Vain frendejä. Ryan Reynolds... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen etten ole koskaan nähnytkään tuota leffaa, täytyy pistää vinkki korvan taakse ;)

   Poista