maanantai 2. joulukuuta 2013

2. luukku

Melkoisessa myräkässä on joulukuu startannut! Eilen tuuli niin kovaa, että hyvä ettei katto lähtenyt lentoon ... Onneksi meiltä kotoa ei lähtenyt sähköt - tallilta ja sen lähiseudulta kylläkin. Oli oikein diskovalaistus ;) Saipa jälleen todeta, miten järkeviä pojat ovat. Myrskytuulessa ja välillä tuiskeessakin, sähköjen välkkyessä ees ja taas tehtiin hommia kuin mitään ympärillä ei tapahtuisikaan. Sääli että ratsastaja antoi kaikki avut aina jäljessä - ja sen suhteen poni Torsten käytti tilaisuuttaan kyllä häikäilemättömästi hyväkseen. Vasen lapa eli niin omassa maailmassaan metrin alempana kuin oikea, että pitänee buukata asap valmennusta meille...!

Tänään sujui onneksi paremmin - ihan hyvä, sillä en kerennyt vielä valmentajalle soittamaan... Kahdessa duunissa ja poikien liikutuksessa menee yllättävän paljon aikaa, vaikkei enää tallimatkoihin varttia kauempaa kulukaan ;) Ja toisaalta, palatakseni vielä ratsastukseen, on meillä ollut jo kuukauden tauko viimeisimmästä valmennuksesta. Se on pitkä aika humputella itsekseen - ja huomenna humputellaan hieman lisää, palauttavan maaston muodossa :)


Muistakaa, että joka paikassa vilisee tonttuja!

Ajattelin lyhyesti valoittaa teille tämän vuoden joulukalenteria. Toisin kuin viime vuoden kalenterissa - joka kertoi hevosistani valokuvien avulla - on tämän vuoden luukut täynnä jouluista tunnelmaa :) Tietysti Into ja Torsten seikkailevat osassa luukuissa mukana, hevosihmisiä kun suurin osa ollaan. Ja mitä olisi joulu ilman hevosia? Harvinaisen huono vaihtoehto :)) Mutta sen suuremmitta puheitta; 

2. luukku

Joulukuun toisena päivänä kuunnellaan ja fiilistellään omien lemppari joulubiisien tahdissa :) Ja jottei sivun lataamisessa menisi aivan tuhottomasti aikaa, on paljon ihania joulubiisejä jätetty pois, ja yritetty arpoa niistä kaikkein kivoimpia ... Mission imbossible ;) Joulumusa on vaan niin tunnelmallista! Ensimmäisenä mieleen tulee koti ja perheen kanssa yhdessä vietetyt illat. Siivoukseenkin reippaampi tempoinen musa sopii oikein tosi hyvin. Mä olen aloittanut Michael Bublén joululevyn kuuntelemisen jo marraskuussa, eikä vieläkään kyllästytä. Kämppistä ehkä vähän ;) Mikä on teidän lemppari jouluinen kappale?


Michael Bublé - All I want for Chistmas is you


Frank Sinatra - Have youself a merry little Christmas


Michael Bublé - It's beginning to look a lot like Christams


Michael Bublé ft Kelly Rowland - White Christmas


Wham - Last Christmas 


Brenda Lee - Rockin around the Christmas tree


Agnetha & Linda - Bjallerklang


Agnetha & Linda - Nu tändas tusen juleus


Suvi Teräsniska - Varpunen jouluaamuna

14 kommenttia:

 1. Mun lemppari on Michael Bublén versio laulusta Santa Claus Is Coming To Town :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se on kyllä niin hyvä! Tosin Michaelin kaikki biisit osuu ja uppoaa... ;)

   Poista
 2. Carol of the Bells - Pentatonix soi monet monet kerran (myös keskellä kesää) ;D

  VastaaPoista
 3. Musiikki luo tunnelman.
  Popahtavat hyvänmielen joulubiisit kuuluvat niin asiaan näin joulukuussa (ihan salaa ehkä jo ennenkin ;) ) mutta minulle se pakahduttavin joululaulu on Jussi Björlingin O helga natt, nimenomaan jouluyönä kuunneltuna. (ja mieluiten äidin vanhalta, vain aavistuksen rätisevältä vinyyliltä soitettuna)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö, ei täällä mitään salailla :D

   Poista
 4. Suvi Teräsniskan joululaulut on parhaita :)

  VastaaPoista
 5. Tällä hetkellä kuuntelussa Samuli Edelmanin joululevy. Sieltä lempikappale "Sielläkin on joulu". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta mä en tiennytkään, täytyypä soittaa joku esimerkkibiisi!

   Poista
 6. Olen näköjään poikeus muuhun "linjaan"... Raskasta Joulua (Marco Hietala, ah.. ) on ainoat levyt mitä saatan laittaa soimaan kun joulufiilis yllättää :)
  ~Carita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä kaikilla on omat makumme ! :)

   Poista
 7. Ihania lauluja ja muutenkin kiinnostavat joulu luukut <3 säpö Kyra kirjan kilpailuun : Janskubansku18@gmail.com

  VastaaPoista