tiistai 24. joulukuuta 2013

24. luukku

24. Luukku

Oikein Ihanaa ja Rauhallista Joulua maailman parhaimmille lukijoille! Nyt suuntana maastoratsastus ja sen jälkeen nauttimaan vanhempien joulupöydän antimista. Inton ja Torstenin terveisten muodossa, palataan jälleen <3











14 kommenttia:

  1. Ihanaa ja rauhallista joulua sinulle ja pojille! :) <3

    VastaaPoista
  2. on kyllä ihania kuvia !:)

    VastaaPoista
  3. Vautsi miten tunnelmallisia kuvia :) Lumen puutteesta huolimatta!

    VastaaPoista
  4. Oii kun ihania kuvia, hyvää joulua sinnekin !! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa joulua teillekin! Super-hienoja kuvia jälleen, upeat pojat näyttävät hyvinvoivilta ja onnellisilta, olisivatko vähän pudottaneet painokin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! :)

      Mä olen katsonut samaa - ja se ei tällä kertaa todellakaan ole liikunnan ansiota ;) Pojilla on nykyään entistä tarkempi ruokavalio, sillä heidän heinät punnitaan jokaiselle ruokintakerralle. Sen lisäksi heinäruokinta tarjoillaan viisi kertaa päivässä, uskon että sekin auttaa :) (Sekä yhdet välipalaheinät ennen iltaruuan jakoa, eli käytännössä pojat saa heinää kuudesti päivässä ;))

      Poista
  6. Ihanat riimut, mistä oot bongannu tommoset? :o Ransulla aina hinkkaa poskiremmit karvat pois, oon yrittänyt ettiä riimuja, joissa olis pehmusteet myös tuossa sivulla :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riimut ovat monen monta vuotta vanhat, Shockemölen riimut. Mun mielestä Eskadronilla on sellaisia, missä on karva myös poskissa :)

      Poista